REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-a ales cu NASUL SPART după ce şoferul unui maxi-taxi a frânat brusc

S-a ales cu NASUL SPART după ce şoferul unui maxi-taxi a frânat brusc

Replica API 16 mai 2017 | 00:00 399

Semafoarele din zona Casei de Cultură nu au funcţionat luni, 15 mai a.c., iar poliţiştii rutieri s-au ocupat de dirijarea traficului. Însă, un mic accident a avut loc sub stricta lor supraveghere. Un microbuz care transportă persoane a pus frână bruscă vizavi de Casa de Cultură, iar o femeie, care se afla în picioare, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu faţa de lunetă. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17:00, iar potrivit martorilor, maxi-taxiul avea lume care era transportată în picioare, peste capacitatea permisă de lege. Din nefericire, femeia s-a ales cu piramida nazală spartă şi a fost preluată de ambulanţă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RATC-ul e plin de mosi si babe care circula moca de dimineata pana seara , chiar daca n-au drum nicaieri pentru ca e moca se plimba brambura si mai sunt si agresivi cand nu le dai locul in plus uneori se mai urca in spate si ciori borate care put ca dracu si imput tot autobuzul
3
0
In RATC nu ai loc de babe si de mosi,care ocupa 3 locuri in loc de 1,se misca in reluare si sunt si rautaciosi.Bantuie de la 5 dimineata ai dracu,zici ca au loc de munca! Fut aeru si aglomereaza degeaba.Mie imi place sa deschid geamu sa-i traga curentul haha.
4
1
Apropo de maxi taxi, ieri m-am suit si eu in 305, aveam ceva treaba in capatul celalalt al Constantei, si am vrut sa vad cum e cu un astfel de mijloc de transport, am mers ca sardinele, cred ca eram aproape 30 de insi, cu un singur geam deschis, nu pot sa va descriu mirosul care era acolo, nu aveai de ce sa te tii, manerele erau rupte, husele foarte imputite, dar soferul era cel mai tare, o huiduma mare, descheiat la camasa pana la buric, transpirat tot, cu ochelari de soare la ochi vorbea la telefon, cu o mana tinea telefonul, iar cu cealalta incasa banii, volanul era tinut cu un genunchis.!
3
0
NUMAI ASA STARPIM RABLELE SI MILIONARII DE CARTON CARE LE DIRIJEAZA , FOLOSIM TRANSPORTUL IN COMUN . POLITIA SI RAR-UL SA FACA INSPECTII PE TEREN SI SA LE RETRAGA CERTIFICATELE PE VIATA . AMENDA MAXIMA PT DEPASIREA NR DE CALATORI SPECIFICAT .
1
1
se face aglomeratie mare cand dirijeaza poitaii angajati la apelu bocancilor !
0
3
De ce populatia nu circula cu mijloacele de transport in comun care le asigura siguranta in transport??? ce sunt aceste Maxi taxi ??? niste masini vechi murdare si cu niste soferi ??? nu se stie cum au ajuns soferi ??? sa se faca unreferendum poate le desfiinteaza a darca ar fi ca in uniunea europeana elegante curate cu soferi amabili sa dai un ban pentru rapiditate, confort si mai ales siguranta ...
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367