REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sâmbătă neagră la Ovidiu: în timp ce un hoţ de fier vechi era ucis de o clădire dezafectată, un bărbat era găsit mort în propria casă

Sâmbătă neagră la Ovidiu: în timp ce un hoţ de fier vechi era ucis de o clădire dezafectată, un bărbat era găsit mort în propria casă

Replica API 20 iulie 2015 | 22:52 193

Anchete în desfăşurare

Anchete în desfăşurare

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, 18 iulie, la ieşire din localitatea Ovidiu, acolo unde o persoană a fost prinsă sub zidurile unei clădiri dezafectate. Este vorba despre clădirea fostei uzine din localitate, iar şansele ca persoana să supravieţuiască au fost minime încă de la bun început. La faţa locului au acţionat pompierii, poliţiştii şi cadrele medicale, încercând să scoată persoana de sub dărâmături. Primăria Ovidiu a pus la dispoziţie un excavator şi o macara pentru a ajuta la eliberarea victimei. După o muncă asiduă, aceasta a fost scoasă la suprafaţă, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea întrucât nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, peste care s-a prăbuşit un zid. Din câte se pare, acesta nu avea un loc de muncă şi, potrivit unor surse, se pare că pătrunsese în clădirea părăsită pentru a sustrage fier vechi. Nenorocirea s-a produs în momentul în care bărbatul s-a apucat să spargă zidurile pentru a sustrage fierul, ajungând la un stâlp de susţinere. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Persoană decedată, găsită într-o anexă a locuinţei

În timp ce oamenii legii acţionau la ieşire din localitate, acolo unde o persoană a fost prinsă sub zidurile unei clădiri dezafectate, un alt apel prin 112 era efectuat. De data aceasta este vorba despre un bărbat de aproximativ 56 de ani, care a fost găsit decedat în anexa locuinţei sale din Ovidiu. Cei ce l-au găsit s-au speriat, crezând că poate a fost ucis, motiv pentru care au cerut ajutorul autorităţilor. Oamenii legii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările pentru a stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul. Potrivit primelor informaţii, pe trup nu au fost găsite semne vizibile de violenţă. Totodată, bărbatul era cunoscut cu mai multe afecţiuni medicale. Însă, totul va fi stabilit în urma necropsiei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218