REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Samson din Medgidia, din nou în faţa magistraţilor: a bătut două persoane!

Samson din Medgidia, din nou în faţa magistraţilor: a bătut două persoane!

Replica API 8 octombrie 2015 | 11:27 944

De la tâlhării şi şantaj

De la tâlhării şi şantaj

Marian Claudiu Samson, în vârstă de 26 de ani, este cunoscut în Medgidia ca infractor şi scandalagiu. Dovadă stau multiplele dosare penale în care îi apare numele, fiind vorba despre tâlhării, şantaj sau lovire şi alte violenţe. A fost condamnat, eliberat, după care Samson şi-a continuat activitatea. Cum nu a putut sta prea mult timp în banca lui, în urmă cu aproximativ 3 luni, acesta s-a luat la bătaie cu doi vecini, ajungând iar în atenţia oamenilor legii.

Marian Claudiu Samson era cercetat încă de pe vremea când era minor, în 2006 fiind acuzat de tâlhărie. În martie 2009, acelaşi Samson era filat de oamenii legii, alături de Lucian Şerban, după ce mai mulţi părinţi depuseseră reclamaţii la Poliţie, întrucât copiii lor erau terorizaţi de aceştia. Mai exact, inculpaţii frecventau zona Liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu şi acostau elevii. Îi ameninţau cu bătaia şi le cereau… bani de protecţie. După ce au fost reclamaţi, oamenii legii au stat la pândă şi i-au prins pe cei doi în flagrant, în timp ce luau bani de la un elev, după ce îl ameninţase anterior. În urma cercetărilor s-a stabilit că aceştia au ameninţat, lovit şi şantajat mai mulţi elevi, într-o singură lună fiind înregistrate patru plângeri. După ce au fost încătuşaţi, au fost trimişi în judecată pentru şantaj, iar în 2010 au fost condamnaţi la închisoare. Samson, acuzat de complicitate, s-a ales cu un an. Între timp, individul din Medgidia a tot apărut ca martor prin dosare penale, unul din 2008 având obiectul “actul sexual cu un minor”, apoi, în 2009, într-un dosar cu privire la infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Însă, în vara anului acesta, recidivistul s-a dat, din nou, în stambă. S-a luat la harţă cu doi vecini de cartier, el locuind în zona Oraşul Nou, ajungând să-i lovească. Este vorba despre Cristian Valentin Panait şi Mirel Andrei Căprilă, care au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. În urma anchetei, Claudiu Marian Samson a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violenţe (art.193 NCP), dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Medgidia, pe 6 octombrie anul curent.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218