REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Săndel Coroiu speră să câştige Primăria Ciobanu: „Toţi sunt speriaţi de actualul primar”

Săndel Coroiu speră să câştige Primăria Ciobanu: „Toţi sunt speriaţi de actualul primar”

Replica API 29 aprilie 2016 | 23:04 1042

Săndel Coroiu

Este de foarte puţin timp în politică, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru a se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al localităţii Ciobanu. Săndel Coroiu vrea să facă ceva pentru localitatea sa, să construiască locuri de joacă pentru copii, parcuri, o groapă de gunoi, să creeze locuri de muncă. Lucruri promise şi de foştii primari, însă fără a fi puse în aplicare de vreunul. Este agricultor, iubeşte munca, oamenii şi vrea să spună „stop terorii” impusă de actualul primar. Este convins că va reuşi, atâta timp cât are susţinerea PNL, dar şi a oamenilor din localitate.

Reporter: Pentru cei care nu vă cunosc, spuneţi câteva cuvinte despre dumneavoastră. Cu ce vă ocupaţi, de cât timp sunteţi în politică?

Săndel Coroiu: Sunt de puţin timp în politică, de două luni. Sunt căsătorit, am doi copii şi mă ocup cu agricultura.

Rep.: Ce anume v-a atras în politică şi de ce aţi optat pentru PNL?

S.C.: M-a atras dorinţa de schimbare. În Ciobanu, nu mai sunt oameni care să facă ceva pentru această localitate. Toţi sunt speriaţi de actualul primar, care purcede la ameninţări tot timpul. Am ales să intră în acest partid pentru că este serios şi am zis că mă reprezintă, eu fiind întreprinzător.

Rep.: De ce candidaţi, concret? V-aţi format o echipă?

S.C.: Sunt multe lucruri care nu s-au făcut. Au început toţi, dar, n-au făcut nimic. Nu există groapă de gunoi în localitate, de jur împrejurul comunei sunt mai gunoaie, pe lângă curţile oamenilor. De asemenea, nu există un parc pentru copii, un loc de joacă. N-a existat niciodată, nimeni nu şi-a dat interesul să demaraze un astfel de proiect. Oamenii mă cunosc, am vorbit cu localnicii. Interesul lor nu este, neapărat, ce aş putea face, vor doar să nu-l mai vadă pe actualul primar. Am o echipă puternică, oameni pe care mă pot baza. Sunt şi oameni fără experienţă, dar şi cu experienţă, cum ar fi actualul viceprimar, cât şi doi consilieri.

Rep.: Cât de mult apreciaţi activitatea actualului primar?

S.C.: Ca activitate, nu ştim minic. Nu există transparenţă, a făcut ce a vrut în localitate. Când a preluat mandatul, a făcut promisiuni, a promis locuri de muncă, dar le-a distrus. Dacă un întreprinzător nu este de acord cu el, nu este de partea lui, încearcă să-i închidă afacerea.

Rep: Cum comentaţi faptul că, fiind membru PNL de mult timp, Tudorel Gurgu a ales să fie susţinut în cursa pentru primărie de PSD?

S.C.: Iniţial, am optat să intru la PSD, întrucât el era la PNL. Numai că, a venit la PSD şi atunci am plecat eu, acesta fiind unul din motive. Intenţia lui a fost să mă şicaneze, a venit la PSD că eram acolo, a vrut să mă descurajeze. N-aş fi putut să candidez cu el la PSD, întrucât partidul ar fi desemnat un singur candidat. Acum, suntem doar noi noi candidaţi, sunt doar două partide în localitate.

Rep.: Şi credeţi că veţi reuşi să-l „bateţi” pe actualul primar în procente?

S.C.: Cred că o să câştig alegerile, ştiu că o sa iau peste 50 %, asta şi cu ajutorul lui!

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218