REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SCANDAL CÂT CASA ÎN PNL! CHIRU: "Riscăm să fim acuzaţi de reinventarea subterană a USL"

SCANDAL CÂT CASA ÎN PNL! CHIRU: "Riscăm să fim acuzaţi de reinventarea subterană a USL"

Replica API 14 ianuarie 2016 | 18:00 628

Racolarea primarului de la Ovidiu, George Scupra, fost PSD-ist, continuă să facă valuri în PNL. Întrucât preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a lansat în presă informaţia cum că aducerea lui George Scupra în tabăra liberală ar fi şi meritul senatorului Christian Gigi Chiru, nu a întârziat să apară reacţia!

De precizat că Sorina Tuşa, co-preşedintele PNL Constanţa, a comentat cum că habar nu avea şi că nu au existat consultări în privinţa lui George Scupra, în timp ce liberali de la Ovidiu (mai cu seamă cei proveniţi de la PDL) au susţinut că au fost luaţi prin surprindere şi că şi-ar fi dorit un candidat din interiorul partidului, nu unul “importat”.

Revenind la Christian Gigi Chiru, acesta a respins varianta lansată de George Dragomir şi s-a declarat împotriva candidaţilor “importaţi” din alte partide pentru primăriile din judeţ! “Am aflat din presă ceea ce eu atenţionam de aproape un an de zile că s-ar putea întâmpla. Personal, consider că genul ăsta de politică pe care PNL Constanţa îl practică este politica celui care îşi taie craca de sub picioare şi nu pot să fiu indiferent, pentru că este foarte riscant să anunţi candidaţi la primărie persoane care azi sunt în afara partidului sau înregimentaţi în alte partide, persoane care nu şi-au probat în nici un fel loialitatea faţă de PNL sau faţă de valorile pe care PNL îşi propune să le promoveze la nivelul judeţului. Atenţionez că dacă vom continua cu astfel de manevre riscăm să fim acuzaţi de blat, trădare şi, mai grav, de reinventarea subterană a USL-ului. Sunt categoric împotriva importurilor de conjunctură”.

Chiru a adăugat că acest punct de vedere este unul personal, dar că va discuta pe aceste subiecte şi cu colegii. “Am o întrebare retorică: unde au fost aceşti domni în campania prezidenţială şi unde se vor regăsi ei în campania parlamentară din această toamnă?”, a spus Chiru, referindu-se la “achiziţiile” din exterior ale PNL Constanţa. “Eu cred totuşi în şansa PNL Constanţa de a câştiga Consiliul Judeţean şi primăriile importante din judeţ cu candidaţi potriviţi, din interiorul partidului, şi sper să fiu lăsat să-mi aduc şi eu aportul la un astfel de succes”, a conchis Chiru.

Alexandra ANTON

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/dragomir-au-stiut-si-fostii-pedelisti-de-luni-de-zile-ca-scupra-va-veni-la-pnl-257068/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369