REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL în Coiciu după ce hingherii l-au luat pe Bobiţă din faţa unei porţi

SCANDAL în Coiciu după ce hingherii l-au luat pe Bobiţă din faţa unei porţi

Replica API 7 mai 2015 | 00:29 142

Iubitorii de animale îl asaltează cu mesaje pe Făgădău!

Iubitorii de animale îl asaltează cu mesaje pe Făgădău!

Iubitorii de animale continuă să se arate revoltaţi faţă de acţiunile Primăriei Constanţa pentru ridicarea câinilor fără stăpân de pe străzi. De fiecare dată când hingherii îşi fac apariţia se lasă cu ţipete, urlete şi chiar distrugeri. De data aceasta, scandalul a izbucnit în Coiciu şi apoi s-a mutat pe Facebook.

Oamenii au fost scandalizaţi când au dat nas în nas cu hingherii, în zona Coiciu, după ce aceştia, spun ei, ar fi luat un câine bătrân şi bolnav, Bobiţă, din faţa unei porţi. Totodată, locuitorii zonei susţin că animalul are stăpân. “Acești oameni fără suflet au lovit din nou. Zona: Coiciu!!! Aveți grijă de animalele voastre şi să le țineți în adăpost !! Ne-am certat cu ei să ne dea câinele vecinului care stătea în fata porții”, este mesajul postat de o femeie.

De aici a început conversaţia. “Deci mi-se pare o nebunie curată..., adică proprietarul stă cu el la poartă şi îi ia câinele? Săracul nu avea ce să facă din cauza vârstei, însă ne-am adunat noi, cei tineri, şi am încercat să îi oprim. Să nu mai comentez de felul în care luau câinii şi halul în care ne vorbeau”, a completat o tânără. “Nu aveți idee cum au reacționat vecinii!! Prima oară nu mi-am dat seama cine erau până când am văzut maşina şi am auzit urletele! Ne-am băgat în faţa mașinii să ne dea câinii, degeaba, erau să dea şi peste noi!! Ei nu sunt oameni, sunt hiene!”, a spus o altă persoană aflată la faţa locului.

Apoi au urmat şi sfaturile: “Te rog să scrii şi pe pagina lui Făgădău! Dacă nu putem face nimic să-i oprim pe criminalii ăştia, măcar să-i umplem pagina caraghiosului ăsta de primar”, “Scrieţi şi voi pe pagina Ecarisajului. Mai sunt două persoane care s-au plâns acolo că li s-au luat câinii în mod abuziv!”, “Merită bătuţi şi goniţi de acolo”, au mai scris constănţenii. Totodată, o altă femeie se plânge că, pe 4 mai, i-a fost luat câinele care stătea în faţa porţii, pe Şoseaua Mangaliei nr. 50. Aceasta spune că animalul are 17 ani şi este bolnav, solicitând reprezentanţilor Primăriei să ia măsuri. Între timp, acţiunile de ecarisaj continuă la malul mării. Pe 4 mai au fost ridicaţi 17 câini de pe străzile Constanţei, 5 adoptaţi şi 3 revendicaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102