REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL în Murfatlar: a fost lovit intenţionat cu maşina, după ce a sărit în apărarea unei florărese luată la pumni!

SCANDAL în Murfatlar: a fost lovit intenţionat cu maşina, după ce a sărit în apărarea unei florărese luată la pumni!

Replica API 1 martie 2016 | 23:39 298

Poliţiştii au declanşat cercetările

Poliţiştii au declanşat cercetările

Scandal în piaţa din Murfatlar! Un tânăr, Andrei C., a sunat la 112 după ce o femeie ar fi fost agresată. Se pare că totul s-a petrecut între comercianţii din zonă, iar tânărul a picat şi el victimă întrucât a încercat să aplaneze conflictul. Mai exact, un individ a încercat să dea cu maşina peste el, lovindu-l la picior. Oamenii legii au întocmit dosar penal, urmând ca agresorul să fie tras la răspundere pe cale legală pentru faptele sale.

Andrei C. locuieşte în municipiul Constanţa, însă, duminică, 28 februarie, a mers în Murfatlar, cu familia, pentru a cumpăra mai multe produse din piaţa din localitate. „Am ajuns la piaţă in jurul orei 7.30 AM şi am parcat în apropiere. În primele secunde aud foarte clar: Ia-ţi, mă, bagajele de aici băga-mi-aş p_la-n mă-t_! Mă îndrept către domnul care tocmai rostise aceste cuvinte, era în spatele unei camionete albe cu uşile deschise, cu marfă (legume) înăuntru şi îl intreb cum îşi permite să vorbească aşa cu o femeie.

Nu primesc nici un fel de replică, încerc să văd dacă femeia din apropiere şi careia i se adresase este în regulă şi o văd cum plângea şi îşi aduna lăzile cu ghivece cu flori. O întreb ce s-a întâmplat, înţeleg repede că respectivul nu doar că ocupa cu maşina lui aproape 6 metri din trotuarul unde comercianţii işi expuneau marfa în apropierea pieţei, acum vroia şi spaţiul florăresei pentru a-şi întinde marfa”, a relatat Andrei. Ulterior, acesta a menţionat că femeia, plângând, a precizat că a fost lovită cu pumnii în zona spatelui şi a capului.

În acel moment, Andrei a sunat la 112, dar făptaşul ar fi vrut să plece de la faţa locului. „Agresorul împreună cu un coleg s-au urcat in camioneta albă Peugeot - CT 08 FRA - pentru a părăsi locul faptei. M-am pus in faţa maşinii împreună cu alţi doi bărbaţi şi le-am zis că nu pleacă nicăieri până nu vine Poliţia. Şoferu (agresorul) a accelerat, m-a împins cu capota. Cu un gest disperat, am sărit în lateral, dar roata dreaptă a trecut peste degetele de la piciorul meu drept şi cei doi au pornit în trombă”, a mai adăugat tânărul. Ulterior, un poliţist a venit la faţa locului, dar şi o ambulanţă. A fost depusă o plângere la sediul Poliţiei Murfatlar, dar şi la IPJ Constanţa.

„Am depus declaraţie ca martor. De la poliţie am plecat direct la Spitalul Judeţean, am primit un certificat medical şi tratament pentru traumatismul de la picior pe care să-l prezint la medicina legală pentru a primi certificat medico-legal. Spre seară am ajus şi la IPJ unde am depus o plângere împotriva şoferului agresiv (nr 5575/28.02.2016) şi am descris în detaliu, în patru pagini, cele întamplate”, potrivit lui Andrei C..

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că femeia, în vârstă de 49 de ani, care comercializa flori, ar fi avut un schimb de replici cu un bărbat, pe motiv că i-ar fi ocupat locul respectivului în obor, iar ulterior acesta ar fi lovit-o. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. Oamenii legii au identificat societatea pe care este înregistrat vehiculul, urmând a se lua măsurile legale ce se impun în ceea ce-l priveşte pe făptaş.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614