REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL în zona City Park Mall: doi bărbați s-au luat la harță

SCANDAL în zona City Park Mall: doi bărbați s-au luat la harță

Replica API 26 mai 2016 | 14:23 1006

Scandal de proporții pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona City Park Mall! Doi bărbați s-au luat la harță, unul dintre ei nefiind mulțumit de calitatea serviciilor oferite de firma la care celălalt lucra. Conflictul a degenerat și s-a lăsat cu apeluri la 112, lustra sparte și promisiuni cu trimiterea în judecată!

Conflictul spontan a izbucnit în zona City Park Mall din municipiul Constanța, joi, 26 mai! Cadrele medicale ale SAJ dar și un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care susținea că a fost agresată. Aceasta este stabilă, medicii stabilind că nu este vorba despre răni grave. Mai exact, incidentul a avut loc în cadrul unui laborator foto! Se pare că un client, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, nu a fost mulțumit de fotografiile realizate, motiv pentru care s-a luat la harță cu un angajat, în vârstă de 27 de ani. După ce s-au jignit, bărbații s-au îmbrâncit, unul dintre ei sunând ulterior la 112. La fața locului au ajuns cu promptitudine polițiștii Secției 2, care au aplanat conflictul. Momentan, cei doi au ales să nu depună plângeri. De partea cealaltă, angajatul laboratorului foto susține că acel client a distrus și niște bunuri și urmează să-l dea în judecată. „Nu pot să vă spun prea multe deorece se face o anchetă interioară, în cadrul firmei. Cât despre bărbatul care susține că a fost agresat..., de fapt el a venit și a agresat și a primit și o amendă contravențională pentru deranjarea liniștii și ordinii publice. El nu a fost agresat absolut deloc. A venit, a făcut scandal în cadrul firmei și apoi a avut o altercație cu managerul. Apoi a venit Poliția și SMURD-ul și l-au luat și urmează ca firma să îl dea în judecată pentru pagubele suferite. A spat două lustre.” a declarat un angajat al firmei. Cercetările continuă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367