REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Schimbare de situație la Ovidiu! Scandalul cu topoare ar fi IZBUCNIT între cei doi soți!

Schimbare de situație la Ovidiu! Scandalul cu topoare ar fi IZBUCNIT între cei doi soți!

Replica API 26 ianuarie 2016 | 15:23 344

S-ar fi bătut între ei

S-ar fi bătut între ei

Cercetările în cazul scandalului de la Ovidiu, în urma căruia două persoane, soț și soție, au ajuns la spital, continuă! Mai exact, precizăm că bărbatul este în stare gravă, pe când femeia are o contuzie toraco-facială și o plagă la nivelul mâinii. Însă, noi piste au apărut în "peisaj" și nu este exclus ca acel conflict să fi izbucnit, de fapt, între cei cei doi soți, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Astfel, nu este exclusă ipoteza ca bărbatul să-și fi bătut nevasta iar ea să fi ripostat.

Ziua de luni, 25 ianuarie, a fost una în care două scandaluri au fost înregistrate în județul Constanța, lăsându-se cu lovituri de topor și persoane rănite. Însă, la orele serii, în jur de ora 20.30, un apel prin 112 alerta autoritățile, care s-au deplasat pe strada Violetelor din localitatea Ovidiu. A fost vorba despre două persoane, despre care s-a presupus că au fost agresate cu un corp dur, contondent, respectiv un topor. Una dintre ele, un bărbat, este în stare gravă, în comă, pe când femeia are răni mai ușoare. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de către cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au declanşat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a desfăşurat evenimentul dar și pentru identificarea și depistarea făptașului. Cercetările au fost îngreunate din pricina faptului că femeia, singura care putea da declarații, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Însă, potrivit informațiilor noastre, se pare că s-au ivit și alte piste. Astfel, se ia în calcul și posibilitatea ca soții, pe fondul consumului de alcool, să se fi luat la ceartă, bărbatul a atacat-o pe femeie, după care ea a ripostat și l-a lovit cu toporul. Prin urmare, există posibilitatea ca a treia persoană nici să nu existe! Totodată, amintim și faptul că un alt conflict spontan a izbucnit în localitatea Mihail Kogălniceanu. O femeie s-a luat la ceartă cu un bărbat de circa 34 de ani, care îi era și vecin, din pricina sârmelor pe care voia să întindă rufe, în sprijinul acesteia ieşind fiul, în vârstă de 46 de ani. Acesta i-a aplicat celui care se certa cu mama sa o lovitură de topor în zona capului, după care s-a baricadat în apartament. La faţa locului au ajuns cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, care au preluat victima cu un elicopter SMURD. „Pacientul este conştient, stabil, cu o plagă la nivelul feţei. La faţa locului a intervenit un elicopter”, au precizat cadrele medicale. Ulterior, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe agresor, pe care l-au condus la audieri, urmând a se lua măsurile ce se impun. Menţionăm că persoanele implicate în scandal se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi boschetari nespalati
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218