REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Schimbarea la faţă a oraşului Medgidia. Iată ce plănuiesc autorităţile locale

Schimbarea la faţă a oraşului Medgidia. Iată ce plănuiesc autorităţile locale

Replica API 23 martie 2017 | 08:21 294

Luminița Vlădescu

La dezbaterea publică susținută mieruri, 22 martie a.c., la sediul Consiliului Local Medgidia s-a pus în discuție pe lângă aprobarea bugetului local, și aprobarea bugetului pentru SC APOLLO ECOTERM SRL, cei care se ocupă cu energia termică, dar și cu întreținerea drumurilor publice și a spațiilor verzi din oraș.

A fost propus un buget de cheltuieli de 6.637.000 de lei, suma acoperită în totalitate de veniturile realizate, neexistând vreun excedent sau un deficit. Astfel, printre proiectele pentru 2017, sunt incluse și continuarea unor lucrări de mentenanță a drumurilor principale, dar și preluarea unor lucrări pe buget local, care nu au fost incluse în proiectele pe fonduri europene.

„Pe întreținere drumuri publice, vom avea în vedere reabilitarea trotuarelor acolo unde se vor asfalta străzi din finanțare de la bugetul de stat pe Planul Național de Dezvoltare Locală, al Ministerului Dezvoltării. De asemenea, vom avea în vedere reabilitarea spațiilor verzi din zonele centrale, Sala Sporturilor, rondurile de pe străzile principale, plus reabilitarea spațiilor verzi de la Casa Căsătoriilor. Și întreținerea drumurilor, plombări, ridicări capace pe străzile secundare și principale, împietruirea unde este cazul. Vor mai fi efectuate reabilitarea capetelor de pod, care nu au fost prinse în anii trecuți în proiectul finanțat de fonduri europene și acest lucru se va face în perioada imediat următoare. Ele trebuiau accesate la momentul respectiv, se va face din bugetul local. Vrem partea de reabilitare a zonelor principale”, a precizat viceprimarul din Medgidia, Luminița Vlădescu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot se vrea schimbarea la fata, poate schimbati viceprimarul..aceasta incapabila face atat rau Medgidiei. Domnule Primar schimba aceasta individa care va trage in jos, va decredibilizeaza.
2
0
A precizat vice primarul?.reabiliteaza spatiile verzi si plombeaza strazile secundare?..In zona Nord de unde este si primarul nici macar iluminatul pe timp de noapte nu functioneaza pe stradutele secundare. Au asfaltat strada din fata garnizoanei militare si 50 m mai aveau de asfaltat pana dadea in Valcele, dar nu era in proiect au lasat o ulita plina de gropi. Caminul din spatele hotelului La Strada, fara gratii, intra copii si alearga pe acolo, fara ca cineva sa ia o masura, si cate si mai cate, asa ca sa o lasam mai moale cu proiectele astea, altele sunt problemele care trebuiesc rezolvate
4
0
Suntem satui de promisiuni ,si dorim fapte consistente,nu spoeli P.S.D.-iste .cu risipa mare de bani publici ,asa cum stie sa faca vice -primaul impreuna cu firma pe care o ghidoneaza in interesul partidului si nu al cetateanului.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367