REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Schimbări în Consiliul de Administraţie al RATC. Tănase e pe cale să fie „zburat”

Schimbări în Consiliul de Administraţie al RATC. Tănase e pe cale să fie „zburat”

Replica API 26 aprilie 2017 | 00:00 776

Ovidiu Tănase

Se anunţă modificări importante la nivelul Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanţa! Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local ce va avea loc la data 27 aprilie a.c., figurează un proiect de hotărâre privind organizarea Consiliului de Administraţie al RATC. Astfel, unul dintre membri, şi anume Dănuţ Mustăţea, va fi înlocuit după ce acesta şi-a înaintat cererea de demisie.

Un al doilea loc urmează să fie şi el ocupat (ca urmare a decesului lui Stelian Nicolae Fronescu). În total, se are în vedere desemnarea a trei administratori provizorii pentru un termen de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii până la 6 luni. Aceștia sunt Nicolae Bogdan Niţă, Cristian Dumitru Fuior şi Aristide Cătălin Dumitrache. Nu numai la acest capitol vor surveni schimbări! Potrivit surselor noastre, după modificările oficiale la nivelul Consiliului de Administraţei al RATC, pe lista neagră apare şi Ovidiu Tănase, actualul director al regiei, care ar urma să fie înlocuit întrucât nu s-ar ridica la nivelul aşteptărilor conducerii municipalităţii.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tanase n ai pic de onoare. Daca ti a plecat gasca tai o ca te matura astia nou veniti. Nu e normal? Asa ai facut si tu cu ani in urma.
0
0
Ia uita-te tu bine, scumpule, cam cat de subventionat este portul, care an de an face profit de ordinul milioanelor de euro!
0
0
RATC radionav port aeroport sunt societati subventionate din banii nostrii si vedem la conducerea acestora numai prosti dar care pupa bine curul mai-marilor
1
0
sa speram ca cu ocazia asta, ratc ul nu va mai mirosi a urina, nespalat, betivi, tiganime etc etc. te urci in ratc sa mergi la munca si ajungi scarbit, mai mai sa ti versi micu dejun ca numai tigani si aurolaci si betivani urca laolalta cu elevi, batrani si prostimea muncitoare
3
0
Incompetentul asta e deja pensionar de la armata , e un mos teaca , iar prostii de constanteni l-au pus la RATC. Vedeti pe net despre transport in Oradea si unde s-a dus directorul lor...
3
0
Ce seamana acest Tanase cu Nicusor Porcusor! Or fi din aceeasi mama?
4
2
.........la nivelul cui ????
0
0
Omul iese la pensie si voi nu aveati stiri, asa ca puneti in carca omului aiureli. Si de zburat...zburati voi, gastelor! La propriu!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218