REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scopul nostru este să limităm la o zi timpul necesar înființării unei firme

Scopul nostru este să limităm la o zi timpul necesar înființării unei firme

Replica API 15 martie 2017 | 00:00 250

Alexandru Petrescu:

Alexandru Petrescu:

Alexandru Petrescu

Autoritățile au identificat o serie de măsuri bune menite a reduce substanțial costurile și timpul necesar înființării unei firme, iar scopul nostru este să limităm la o zi timpul necesar înființării unei firme, cu minime cheltuieli, a anunțat, marți, Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, conform unui comunicat de presă al instituției, conform AGERPRES.

Acesta a avut o întâlnire cu reprezentanții Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) pentru identificarea soluțiilor de simplificare a procedurilor necesare înființării unei firme.

'Dezvoltăm un model nou de abordare guvernamentală în relația cu mediul de afaceri, orientată spre un sprijin real și eficient pentru evoluția business-ului românesc. Avem o radiografiere clară a procedurilor existente în acest moment în legislație și am identificat deja o serie de măsuri bune menite a reduce substanțial costurile și timpul necesar înființării unei firme. Scopul nostru este de a sprijini antreprenorul din primul moment în care s-a decis să-și deschidă o afacere, prin limitarea la o zi a timpului necesar înființării unei firme și cu minime cheltuieli', a declarat Petrescu.

Potrivit comunicatului, următorul pas va fi înființarea, sub coordonarea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a unui grup de lucru format din specialiști guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri pentru integrarea tuturor propunerilor destinate a genera soluții pentru un cadru legislativ coerent și eficient dezvoltării spiritului antreprenorial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367