REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scrisoare deschisă către Remus Cernea

Scrisoare deschisă către Remus Cernea

Replica API 11 martie 2015 | 08:19 3527

Domnule Remus Cernea,

Încep aceste rânduri cu convingerea că nu le vei citi, pentru că știm cu toții că dumneata nu iei în calcul decât ceea ce îți convine sau dă bine la publicare pentru propria imagine. Vestea îmbucurătoare este că avem și cititori, adică votanți.

Am constatat cu stupoare reacția dumitale după respingerea recunoașterii parteneriatului civil la Comisia Juridică din Senat. Ai binevoit să ne arăți același comportament, cu care ne-ai obișnuit. Textulețul a început cu victimizarea: „Am avut din nou de înfruntat aceleași mentalități”, apoi ai continuat cu ceva care merită toată atenția. Dacă te-aș numi acum tâmpit sau cretin, nu te-aș jigni domnule Cernea, ci am fi chit, pentru că ai spus așa: „aceleași mentalități retrograde (care căutau să își mascheze homofobia prin căutarea unor noduri în papură proiectului)”. Important de băgat la cap domnule deputat: dacă nu sunt de acord cu ideile dumitale, nu înseamnă că sunt retrograd sau homofob. Continuarea acestei poziționări în spațiul public o voi percepe drept atac la persoană, la propria conștiință pe care o tot invoci și îți promit că ne vom vedea prin niște tribunale, în care vei pierde.

În altă ordine de idei, înainte de a flutura steagul libertății și a conștiinței și cu ce ne mai înnebunești de cap în propria variantă de înțelegere, îți recomand să arunci o privire printre susținători. Citesc pe pagina ta exact așa ceva: „România e o țară închisă, nedezvoltată, necivilizată, subjugată religios”, „să scăpăm de talibania ortodoxă”, „suntem un popor de minți majoritar înguste” ș.a.m.d. Aceștia sunt câțiva din susținătorii tăi, domnule Remus Cernea. Nu. Românii nu sunt înguști la minte, nu e nici un talibanism pe străzi și nu amenință nimeni cu torțe, topoare și arderi pe rug. Ești responsabil de distrugerea sistematică a tineretului pe care îl știi că este naiv și aplecat spre senzațional și profiți din plin de această situație.

Cei opt membri ai Comisiei Juridice care ți-au respins proiectul în cauză te-au trimis astfel să citești și despre cazurile de copii care provin din familiile de același sex și care au avut copilării de coșmar. Pentru simplificare, ai link-ul atașat mai jos. Dar, nu. Tu, Remus Cernea, ai preferat să arunci iar cu noroi și să continui aceeași politică de dezbinare și instigare vizibilă mai sus și care va continua atâta vreme cât nu vei înțelege că în democrație minoritatea se supune majorității și nu invers.

Noapte bună!

Marius Florian VASILE

INEDIT! Copiii crescuți de homosexuali se revoltă împotriva căsătoriilor de același sex: avertisment, copilărie nefericită!

http://www.replicaonline.ro/inedit-copiii-crescuti-de-homosexuali-se-revolta-impotriva-casatoriilor-de-acelasi-sex-avertisment-copilarie-nefericita-205684/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614