REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se anunţă manifestări pro şi anti-Guvern în Piaţa Victoriei!

Se anunţă manifestări pro şi anti-Guvern în Piaţa Victoriei!

Replica API 18 februarie 2017 | 18:40 485

Un nou protest antiguvernamental este anunţat pe Facebook, pentru sâmbătă, în Piaţa Victoriei. La protest sunt aşteptaţi părinţi cu copii, asta în contextul în care Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi a Adopţiei a solicitat direcţiilor din subordine să comunice dacă şi câte plângeri au fost primite în legătură cu persoane care au mers însoţite de minori la manifestările din ultima perioadă.

„Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, aşa cum ne-aţi propus, hai să luăm copiii de mână, în braţe, în cărucioare, pe umeri şi să facem cel mai paşnic şi colorat protest! Ne vedem în Piaţa Victoriei începând cu ora 11:00”, se spune pe pagina evenimentului.

De cealaltă parte, se aşteaptă ca şi susţinătorii PSD şi ai Guvernului Grindeanu să iasă în stradă, tot sâmbătă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai prostii si analfabetii pot fi pentru acest guvern de retarzi
0
0
Ma pis pe anti si Iohanis ! sustin POnta so Liviu dragnea .
0
1
mentalitate de psd ist cretin;recunoscut dupa limbajul tipic analfabet; hai sa muncin nu sa gindim...
5
3
Toata lumea sa iasa in strada si sa vedem cati cretini sant contra acestui guver si cati vor ca acest guvern sa ramana sa-si faca treaba !Chit ca va fi ceva de ORI ORI dar nu se mai poate cu acesti tampiti, zombi ce ai mananca si vor scarpinati ! pai ce aia a msi nu inteleg sa lase sa vedem vor face ce au promis de nu apoi si pana la urma ce a facut jigodia de ciordos si restul cretinilor basisti ori iohanisti muisti ? PARE NU TREBUIE NOI CE I-AM VOTAT SA-I SI SUSTINEM ? HAI CU TOT POPORUL PE EI ALFEL JIGODIILE VOR SA-I DEA JOS BAGALE-AMAIA TOATA SA-I SATURAM !
2
5
Ma intrb cand va veti apuca si voi de treaba,ca de creiat dezordune suntem satui,ce motive mai aveti acum,de fapt cei ce va sustin,financiar sa nu credeti ca ii doare capu de voi,ei se gandesc ,ca vor fi obligati sasi plateasca salariatii mai mult,daca nici de aceasta data nu la iese pasenta,inca mai spera in influenta si ajutorul dat de IOHANIS,nu va mai lasati mintiti de cei ce nu vor o liniste in tara,tot voi manifestantilor veti avea de pirdut,altii isi fac treaba ,inpinganduva pe voi in strada..
2
4
ce mama dracului tot umblati ca mamelucii noaptea pe strada. credti in idiotenia voastra ca pnl-isii sunt mai buni ca-i mana nemtul infractor. vai de mama lor.
6
5
sa o futem pe mata in gura si pe fiita aia buna de ciocan . kkt ordinar . ai grija ca veni peste tine .
5
7
Lui dan si altor schizofrenici ...
4
4
Corect , bine spus , Mircea !!
4
6
Zambet rocvaiv radioactiv....o Alta diversiune.radiatiile....hahaha
2
1
Lumea a simtit duhoarea comunistilor si se teme sa-si mai lase viitorul pe mana lor. Parintii nostri au fost prostiti la revolutie. Cu noi nu mai merge.
16
12
Dan,esti prost. Adevaratii comunistoizi sunt cei autoproclamati de dreapta. Ei sunt in amestec toxic de comunisti cu ceva fascist,asta se vede si dupa felul propagandei,care seamana izbitor cu zicerile lui Goebbels. Noi nu avem de fapt stanga si dreapta decat formal .Avem in schimb multi ca tine ,Dane. Multi prostovani care vor sa ramana asa prosti pe viata,pentru ca e mai usor decat sa mai citesti,sa te ,,doxezi''.
12
10
Sus inima romani!!! Rezistam! Jos comunismulst psd-ist! Lumea civilizata si media este cu noi!
18
14
IESE PROSTIMEA DIN AMBELE TABERE,NU VREM LA MUNCA!!!!!
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614