REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Se apropie Valentine‘s Day: atmosferă romantică în centrele comerciale

Se apropie Valentine‘s Day: atmosferă romantică în centrele comerciale

Replica API 8 februarie 2016 | 23:14 361

Inimioare

Inimioare

Mai este doar o săptămână până la mult aşteptata zi a îndrăgostiţilor, cunoscută sub numele de Valentine‘s Day. Între timp, comercianţii au început deja pregătirile pentru această zi deosebită. Astfel, în centrele comerciale putem vedea afişate tot felul de mesaje de dragoste şi decoraţiuni specifice în formă de inimioară. Deşi este încă devreme pentru a se aştepta la un val de clienţi care să golească rafturile cu cadouri, vânzătorii susţin că cetăţenii au început deja să achiziţioneze câteva obiecte simbolice, în aşteptarea sărbătorii.

”Încă e devreme să ne aşteptăm la mai mulţi clienţi. Să vedem zilele următoare ce va fi. Deocamdată am început să dăm câteva căni inscripţionate cu mesaje de dragoste”, a spus un comerciant. Pentru unele magazine această perioadă constituie un prilej bun pentru a organiza tot felul de promoţii şi reduceri care să atragă clienţii. Magazinele de bijuterii promit “oferte deosebite pentru împlinirea dorinţelor” , iar standurile cu suveniruri şi obiecte personalizate au început şi ele să expună tot felul de obiecte inscripţionate cu mesaje tematice. În magazine mai puteţi găsi inimi de pluş, tricouri cu mesaje specifice, căni cu mesajul ”Te iubesc!”, brelocuri în formă de inimă, lenjerii de pat şi inimioare de ciocolată ce promit să vă îndulcească ziua. Nu numai produsele etalate pe rafturi duc cu gândul la Ziua Îndrăgostiţilor, ci şi decoraţiunile din complexele comerciale, cum ar fi o fântână special amenajată pentru a întreţine atmosfera romantică ce începe să se instaleze inclusiv în magazine.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369