REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Se pune la cale un nou bloc cu 8 etaje pe malul lacului Siutghiol din Constanța

Se pune la cale un nou bloc cu 8 etaje pe malul lacului Siutghiol din Constanța

Replica API 29 mai 2017 | 08:15 415

O firmă constănțeană intenționează să ridice un imobil de opt etaje pe malul lacului Sitghiol. Pentru acest lucru, societatea Fier Oțel Construct are nevoie de avizul de mediu, aviz pe care l-a și solicitat. Este vorba despre proiectul „Construire imobil P+5-8E cu funcțiunea de vilă turistică”, imobil ce urmează a fi construit pe un teren de 584,00 mp.

Terenul vizat pentru realizarea proiectului este situat în staţiunea Mamaia, zona Clubului Sportiv Pinguin, pe malul estic al lacului Siutghiol, mal consolidat prin betonare aproape pe întreaga lungime odată cu construcţia staţiunii Mamaia, în anii '60. Zona prezintă mare potenţial turistic şi de agrement. În jur există mai multe structuri de primire cu funcţiuni de cazare turistică, agrement, servicii, alimentaţie. Prin intermediul acestei investiţii beneficiarul îşi propune construirea unui imobil cu funcţiunea de vilă turistică, care va înbunătăţi şi moderniza infrastructura turistică existentă.

Astfel, pe terenul studiat se doreşte construirea unui imobil cu destinatia de vilă turistică şi regim de inălţime P+5-8Etaje. Imobilul cu destinatie turistică va găzdui 56 locuri de cazare (1/2/3 camere) cu suprafaţa mai mică de 100mp, camerele vor avea băi proprii şi balcoane/terase. La parter vor fi parcaje auto (20 locuri) și parcaj autocar (1 loc) transit temporar — max. 15 minute; zone de circulaţie/rampă carosabilă şi pietonală; zonă colectare deşeuri; un nucleu vertical principal necesar tranzitului dintre nivelul acces/parcaj auto şi nivelele destinate utitalilor de cazare.

La etaje 1-3 va fi un cu hol acces şi 21 locuri de cazare distribuite astfel: pe nivelul current 4 locuri de cazare în 2 apartamente cu 2 camere cu suprafaţa aproximativă de 50 mp; 3 locuri de cazare într-un apartament cu 3 camere ce vor avea suprafaţa aproximativă de 80 mp. La etajele 4-8 vor fi 35 locuri de cazare distribuite astfel: pe nivelul curent: 6 locuri de cazare în 3 apartamente cu 2 camere ce vor avea suprafata aproximativă de 60 mp și un loc de cazare într-un apartament cu o cameră (garsonieră) cu suprafata aproximativa de 40 mp. Societatea Fier Oțel Construct SRL s-a înființat în anul 2011 și are sediul în municipiul Constanța pe strada Crișului nr.2. Firma are un singur asociat unic și anume pe Constantin Negri.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu dureaza mult si se va construi pe luciul apelor, lac respectiv Mare!
2
0
Nu este bloc de makidoni
0
0
Nu primeste aviz daca nu e in regula cu tot si daca nu respecta legea. Ei doresc multe, trebuie sa vedem si unde se incadreaza.
4
1
Nu mai este bun chirpicul....
5
0
ei se pricep sa faca saivan la oi, nu bloc de locuinte. Cele mai proaste materiale, cele mai ieftine firme de constructii, totul numai sa iasa profitul cat mai mare. Ocoliti saivanele machedonesti.
11
1
Bravo cel cu materialele ! Eu lucrez ptr o firma de drumuri si poduri din israel !reprezint aici in romania ! Si ai mare dreptate se fac din cele mai ieftine materiale !de intr!un an pleaca proprietarul ! Cu respect ! Noi facem statii de autobuz si se cere cat mai de caca5 !
3
2
Pe acesti ilustri investitori ii intreaba cineva de unde si cum justifica banii cu care construiesc? Sa fie luati la intrebari, ca doar n-au mostenit M-tii Pindului de la papu!
10
2
Dintr-un simplu calcul ii trebuiesc 24 de locuri de parcare cum pula mea ii dati aviz muistilor cu 4 locuri mai putin?
14
1
Doar 20 de locuri de parcare ?!?! La 8 etaje doar 20 de locuri de parcare ? Voi nu sunteti sanatosi! Duceti-va afara sa vedeti ca in orice cladire care depaseste 5 etaje subsolul si una sau doua etaje sunt parcari. Numai la noi e posibil asa ceva. Blocuri fara parcari sau intre case , vezi blocul de 8 etje de pe strada Panait Mosoiu. Ne meritam soarta ca inghitim !
14
1
nebun sa fie ala care cumpara bloc facut de branzari cu materiale de bulgaria si china. Astia in loc de beton ar turna frunze uscate numai sa le iasa banul. Lacomia!
16
4
machedonii astia nu se mai satura , cine dracu sta iarna in mamaia mai ales pe malu lacului unde bate un cravat de te zboara cu tot cu bloc
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614