REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sebastian Ghiţă, eliberat pe cauţiune!

Sebastian Ghiţă, eliberat pe cauţiune!

Replica API 27 mai 2017 | 00:57 401

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost eliberat pe cauţiune şi se află sub control judiciar, transmite România TV

Sebastian Ghiţă a plătit o cauţiune de 200.000 de euro pentru a scăpa din spatele gratiilor. Fostul deputat se află sub control judiciar şi nu are voie să părăsească Belgradul. Omul de afaceri Sebastian Ghiță e obligat să se prezinte la o secție de poliție din Belgrad de două ori pe lună.

Sebastian Ghiţă a fost audiat, vinerea trecută, la Belgrad, ca urmare a cererii de extrădare formulată de autorităţile române.

"Judecătorul din camera preliminiră de la Înalta Curte din Belgrad l-a audiat pe Sebastian Ghiţă cu privire la toate chestiunile relevante în legătură cu procesul lui de extrădare, în mod deosebit legat de circumstanţele personale şi relaţia sa cu statul care cere extrădarea şi cererea de extrădare. Examinarea a avut loc în prezenţa unui procuror şi în prezenţa avocatului său şi domnul Sebastian Ghiţă a declarat că refuză extrădarea şi spune că în cazul lui este vorba despre persecutare politică. Avocatul său a cerut revocarea mandatului de arestare şi a propus înlocuirea cu măsura de a nu părăsi ţara. Judecătorul va lua o decizie în acest sens. Judecătorul va analiza apoi documentele şi va decide dacă sunt îndeplinite precondiţiile pentru extrădare. Apoi va trimite documentele către camera care va lua o decizie în sensul că pot constata că sunt îndeplinite condiţiile pentru extrădare, sau nu. În cele din urmă, Ministerul Justiţiei va decide dacă sunt sau nu îndeplinite condiţiile pentru extrădarea lui Sebastian Ghiţă", a spus Bojana Stankovic, în exclusivitate la România TV.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a declarat în urmă cu o săptămână, unde a fost audiat ca urmare a cererii de extrădare formulată de autorităţile române, că se opune extrădării, invocând persecuţii politice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti cercetat politic , vor sa te ucida ! ola , ola , iar ai luat-o DNA !
0
1
sa te tii acum noutati pe la televiziuni
2
0
S-a pisat Ghita pe voi cu bolta si cu jet, Ce prosti sunteti Acum toti urmaritii sa fuga in serbia ca ne dau la muwe aia
4
0
Romania stat politienesco securist unde esti filat ,ascultat,monitorizat 24 din 24 ore.
10
0
Au facut si sarbii un ban cinstiti ca e foame mare. Iar pentry Ghita 200.000 euro e un nimic, libertatea alaturi de sanatate sunt esentiale.
5
2
sah mat...........
8
0
Ia inbarligat si pe sarbi ,sa dat victima,sau a tradat statul roman ca na a ,avut aces la informatii ,ati vazut ce vocal era prin televiziunile unde era patron.
6
4
A ti luat o in gura...
12
2
bai dar a furat ghita nu a pierdut timpul,13 mil de euroi a pierdut la cautiunea din romanica acuma inca 200 mii,obligat ca fuge si nu asteapta sa se scarine juistitia noastra la oua
1
4
vanuatu next destination
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920