REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şedinţă „boicotată” de PNL, la Mangalia. Pe ordinea de zi: locuinţe pentru medici

Şedinţă „boicotată” de PNL, la Mangalia. Pe ordinea de zi: locuinţe pentru medici

Replica API 18 august 2016 | 00:00 300

Alexandra Silistra

În cursul zilei de ieri, consilierii locali din Mangalia au convocat o şedinţă, pe ordinea de zi figurând un poiect iniţiat de PMP. Ghinion! Consilierii PNL au boicotat şedinţa, aşa că proiectul nu a putut fi aprobat, „La şedinţă care au fost prezenţi doar consilierii PMP, PSD şi ALDE. Consilierii PNL nu au participat şi, prin absenţa lor, au boicotat aprobarea proiectului de hotărâre propus de PMP, care susţinea acordarea de locuinţe de serviciu cadrelor didactice şi medicale.

Pentru aprobarea acestuia era nevoie de voturile a două treimi din numărul total de consilieri. Proiectul propunea ca dintre cele 49 de locuinţe de la Căminul C9 Neptun, 34 dintre acestea să fie transformate în locuinţe de serviciu, iar 15 să aibă destinaţia de locuinţe de necesitate”, a explicat consiliera PMP Alexandra Silistra.

„Locuințele de serviciu puteau fi închiriate de către angajații unităților de învățământ (educatori, profesori pentru învățământul primar, profesori) și de către angajații cu statut de cadre medicale din cadrul Spitalului Municipal Mangalia. Mă întristează faptul că deciziile la nivel local sunt luate în funcție de interesele politice sau personale și nu vizează binele și interesul cetățenilor.

Prin absența consilierilor locali PNL de la ședința extraordinară, atât medicii, cât și cadrele didactice vor fi dezavantajate. Noi, consilierii aleși, avem obligația să punem interesul cetățenilor mai presus decât cel personal și să îi ajutăm să beneficieze de condiții de trai mai bune. Și atunci, unde ați fost, domnilor consilieri ai PNL? De ce această ședință nu a fost importantă pentru dumneavoastră?

Cumva v-ați mobilizat pentru a termina faleza și a uda gazonul din parcul Evergreen? Căci, altfel nu-mi explic… Nu avem nevoie de specialiști? Nu avem nevoie de oameni competenți? Nu vreți să să îi ajutăm? Dar nu sunt eu în măsură să vă întreb toate acestea, nu mie trebuie să îmi răspundeți. Oamenilor trebuie să le explicați, căci prin votul lor ați ajuns să îi reprezentați. Un lucru este însă clar: nu putem lăsa să “moară” sănătatea și nici să piară educația!”, a conchis consiliera PMP.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218