REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şedinţă cu scandal la Mangalia! Consilierii PSD au respins proiectul de asfaltare

Şedinţă cu scandal la Mangalia! Consilierii PSD au respins proiectul de asfaltare

Replica API 5 aprilie 2016 | 00:14 376

Sursa foto: mangalianews.ro

Luni, la Mangalia a fost convocată o şedinţă marathon, cu circa 100 de proiecte pe ordinea de zi! Unul dintre cele mai importante proiecte a fost o rectificare bugetara pentru alocarea de fonduri în vederea demarării lucrărilor de asfaltarea şi reparaţii străzi, în special in cartierele noi de case, unde nu există asfalt. Consilierii PSD au refuzat să voteze rectificarea, pe motiv că oricum primaria nu are bani şi că banii din buget sunt doar virtuali.

Imediat după şedinţă, au apărut şi reacţiile! Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a transmis următoarele, în atenţia locuitorilor oraşului:

"În atenţia locuitorilor municipiului Mangalia

La şedinţa de astăzi a Consiliului Local, reprezentanţii PSD au refuzat să aprobe alocarea de fonduri pentru lucrările de plombare şi asfaltare a mai multor străzi din oraş. Aceştia au respins o rectificare bugetară, care prevedea resurse financiare pentru reparaţii străzi, amenajarea de trotuare şi covor asfaltic, în special în cartierele noi de case, unde drumurile de acces sunt impracticabile. Totodată, majoritatea PSD din CL a blocat finanţarea programelor de asistenţă socială şi de salubrizare, la nivelul întregului municipiu. Consider că este inacceptabil ca unii politicieni să se folosească de puterea pe care au primit-o prin votul cetăţenilor, tocmai pentru a bloca proiectele de dezvoltare comunitară, atât de necesare oraşului nostru".

La rândul lor, liberalii din Mangalia au transmis:

"PSD blochează asfaltarea străzilor în Mangalia

Reprezentanţii PSD în Consiliul Local Mangalia au refuzat să voteze un proiect de hotărâre prin care se alocau fonduri pentru lucrările de plombare şi asfaltare a mai multor străzi din localitate. La şedinţa ordinară a CL Mangalia, desfăşurată în cursul zilei de luni, aleşii locali ai PSD au respins o rectificare bugetară, care prevedea resurse financiare pentru reparaţii străzi, amenajarea de trotuare şi covor asfaltic, în special în cartierele noi de case, unde drumurile de acces sunt impracticabile. Totodată, majoritatea PSD din CL Mangalia a blocat finanţarea programelor de asistenţă socială şi de salubrizare, la nivelul întregului municipiu. În aceste condiţii, dorim să informăm pe toţi locuitorii oraşului că cele mai importante proiecte de dezvoltare locală sunt respinse din considerente pur electorale, iar sancţionarea acestor derapaje politice se poate face doar prin exercitarea dreptului la vot."

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218