REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sediul de campanie al PRM din Mangalia, "călcat" de hoți. Ion Mincă e foc şi pară!

Sediul de campanie al PRM din Mangalia, "călcat" de hoți. Ion Mincă e foc şi pară!

Replica API 18 martie 2016 | 21:38 426

Sediul de campanie al Partidului România Mare din Mangalia a fost "vizitat" de hoți în seara de joi, 17 martie. Suspecții au pătruns prin efracție și au sustras un televizor dar și mai multe liste cu semnături. Oamenii legii au declanșat o anchetă.

Un consilier local din Mangalia, Ion Mincă, susține că spargerea a avut un scop anume și nu a fost dată la întâmplare, vizate fiind listele cu semnături. " Aseară ( joi, 17 martie – nr..), sediul de campanie al Partidului România Mare a fost spart şi vandalizat. Vă anunț că tot ce am construit împreună până acum, a fost distrus de o mâna criminală. Mă doare că, pe lângă obiectele materiale, s-a furat munca oamenilor, efortul depus de aceștia pentru a completa listele cu susținători. Nu intenționez să acuz pe cineva anume dar îmi este foarte clar că această spargere nu a fost dată la întâmplare. Dacă ar fi fost vorba de nevoia disperată a unui om de a avea un televizor, aș fi fost dispus să îi dau televizorul meu de acasă. Dar sunt sigur că nu este vorba doar de atât, cred că listele cu semnături au fost ținta atacului și mai cred că nu va rămâne un eveniment izolat", a scris Ion Mincă pe pagina sa de Facebook, care a precizat și faptul că, după ce va fi ales: "vă garantez că vom reuși împreună cu autoritățile abilitate să diminuăm considerabil infracționalitatea în Municipiul Mangalia". Oamenii legii din Mangalia s-au deplasat la fața locului, pe strada Rozelor, demarând cercetările în vederea identificării și tragerii la răspundere a făptașilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614