REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şeful OPC Constanţa şi-a făcut “actele” la PSD! Între timp, e în concediu şi îi ţine locul tot un PSD-ist

Şeful OPC Constanţa şi-a făcut “actele” la PSD! Între timp, e în concediu şi îi ţine locul tot un PSD-ist

Replica API 28 aprilie 2017 | 21:03 703

Cornel Radu

Apropierea sezonului estival deschide sezonul şedinţelor, comandamentelor, comisiilor şi întrunirilor de lucru între autorităţile locale şi nu numai. Joi, în sudul litoralului a avut loc o astfel de întâlnire, sub pretextul că totul trebuie să fie „ca la carte” când începe balamucul sosirii turiştilor pe litoral. În fapt, a fost o şedinţă PSD în toată regula! De la şedinţă nu a lipsit nici reprezentantul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa (pe scurt, OPC). Surpriză! Deşi toţi cei prezenţi – de la reprezentant al Consiliului Judeţean la primar „de rând” – se aşteptau ca de la Protecţia Consumatorului să spună „prezent” comisarul şef adjunct Cornel Radu, iată că atribuţiile celui amintit au fost îndeplinite de Horia Constantinescu. De aici şi până la speculaţiile că Horia Constantinescu l-a înlocuit pe Cornel Radu la conducerea OPC, doar un pas! Reprezentanţi de seamă ai PSD Constanţa au lămurit însă misterul: „Horia Constantinescu este angajat al OPC, este şi membru PSD Costineşti, dar Cornel Radu este şi rămâne şef al OPC, 100%. Este doar în concediu, de joi, pentru o perioadă”, au dat asigurări social-democraţii. Ba mai mult, aceştia au precizat că Radu şi-a făcut şi adeziune la PSD! Amintim că Radu a ajuns şef la Comisariat cu susţinerea UNPR.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te ia dracu de cacat...o sa te ajunga blestemele crede-ma!
0
0
o sa-si faca si lui controale? O SA-SI DEA AMENZI?apoi o sa se dea EXEMPLU??? HORICA DESPRE TINE E VORBA
0
1
Horia Constantinescu un mare mafiot de Bucuresti care a terorizat Costinestiul prin ilegalitatile pe care le face cu,, maghernitele'' pe care le detine pe plaja Costinesti ,vinde produse expirate ,.fara bon fiscal etc.Vai de capul nostru cu ce oameni defilam
6
0
Un fraierica geamantan, care cere spaga la colegii de munca si de la unii agenti economici, care dupa orele de program umbla pe la magazinele controlate si isi face piata moca. Cornele, vezi ca lumea stie si nu doarme. La DNA Constanta s-a facut sifoneala ca ceri spaga la angajati.
3
5
Baj ce fatza urata are asta... Cum plm se culca nevasta-sa cu asta fara sa se sperie...?!? Parca e poza unui criminal in serie care isi asteapta sentinta. Sfat: nu te apropia de locuri de joaca , ca sperii copiii , in plm...!
8
7
Pe cand si o poza din profil?
9
5
"personaju' asta dupa ce a fost vames pe la Mangalia la frontiera si l-au dibuit cu niste combinatii pe acolo, dupa o vreme ajunge seful vamii port in constanta si nu mai stiam de el o vreme! acum vad ca e sef pe la OPC! Se descurca vad sa fie in functii de varf...dar nu ca ar fi competent, ci spagar! Cu o mana ia, mai imparte pe sus si vad ca functioneaza! Asta e tara in care traim si vremurile de kkt
12
8
Incarca oile si taurii in vapoare la Mangalia si maicasa era mare membra PCR si turnatoare la SECRITATE, asa a fost promovat Vames si dupa ce l a dat afara de hot prost ce era a ajuns sef peste hoti la OPC, conf. directivelor peceriste.
15
8
niste hoti
11
3
costinestiblog.wordpress.com
2
5
Poza asta este facuta dupa ce si-a prins capul in usile de la metrou? Plm
16
7
Cu mutra ingusta are retardul asta!
18
9
Mama!..!!..Ce fatza de LUP are...
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218