REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Şeful Orange România pleacă în Polonia să conducă un business de trei ori mai mare

Şeful Orange România pleacă în Polonia să conducă un business de trei ori mai mare

Replica API 6 februarie 2016 | 00:00 1022

Schimbările în chipa de management

Schimbările în chipa de management

Liudmila Climoc şi Jean Francois Fallacher, sursa foto zf.ro

Francezul Jean Francois Fallacher, care conduce din iulie 2011 afacerile din România ale grupului francez de comunicaţii Orange, va fi promovat de la 1 mai la conducerea filialei din Polonia - un business de trei ori mai mare. În locul lui la Bucureşti va veni Liudmila Climoc, CEO al Orange Moldova din anul 2008, potrivit ZF. Fallacher, în al cărui mandat de CEO Orange România şi-a păstrat poziţia de lider pe telefonie mobilă şi a pregătit şi intrarea pe comunicaţii fixe printr-un acord cu Telekom, va prelua conducerea unui business de trei miliarde de euro pe an, faţă de aproape 1 mld. euro pe an în România. Orange a confirmat schimbările din echipa de management printr-un comunicat de presă.

“Jean-Francois Fallacher îşi încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România şi dă curs unor noi oportunităţi la Orange Polonia. În acelaşi timp, grupul Orange o numeşte pe Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România. Julien Ducarroz, care deţine acum poziţia de Chief Commercial Officer la Orange România, este numit CEO al Orange Moldova. Aceste schimbări vor intra in vigoare de la 1 mai 2016”, potrivit comunicatului transmis de compania Orange.

“Sunt mândru că, de-a lungul celor cinci ani petrecuţi la Orange România, împreună cu echipa mea am fost perseverenţi în consolidarea poziţiei noastre de leadership pe piaţa de mobil, având tot timpul atenţia îndreptată către nevoile clienţilor. Câştigarea noilor licenţe de spectru, modernizarea întregii reţele, dezvoltarea celei mai rapide reţele 4G din ţară şi lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovaţii pe care le-am adus clienţilor noştri, subliniază succesele obţinute de Orange România.

Calea este deschisă pentru şi mai multe servicii surprinzătoare ce vor fi lansate în România şi sunt convins că echipa va continua să-i servească pe clienţii noştri români cu aceeaşi pasiune.” a declarat Jean-François Fallacher în cadrul comunicatului, scrie zf.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614