REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TUZLA, GĂSIT SPÂNZURAT! AVEA DOSAR PENAL! VIDEO

ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TUZLA, GĂSIT SPÂNZURAT! AVEA DOSAR PENAL! VIDEO

Replica API 25 mai 2017 | 12:51 2082

Oroare în localitatea Tuzla! Șeful Poliției Locale, Dragoș Buzdugan, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit spânzurat!

A fost declanșată o anchetă. Surse din cadrul IPJ Constanța au confirmat nenorocirea.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul era de muncă în noaptea de miercuri spre joi, 24 spre 25 mai anul curent, iar în dimineața de miercuri a fost găsit fără suflare de către un coleg. Dragoș Buzdugan se afla la demisol, spânzurat de o bară. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, constatându-i decesul. Precizăm că nu a lăsat bilet de adio, în schimb a trimis niște mesaje către membrii familiei, precizând că viața este foarte grea și nu mai poate da piept cu problemele. Acesta era căsătorit, soția lui lucrând la Casa de Pensii, și avea doi copii. Oamenii legii au declanșat o anchetă.

În urmă cu câteva zile provocase un accident rutier!

Potrivit ultimelor informații, Dragoș Buzdugan era foarte supărat întrucât a provocat un accident rutier în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, amintim că polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe 19 mai, în jurul orei 22.05, pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța, iar la intersecția cu strada Țepeș Vodă a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Mai exact, şoferul a pătruns în intersecţie fără să se asigure, a lovit un Volkswagen Pasat în care se aflau trei tinere, fiind cât pe ce să-şi ia tălpăşiţa, numai că Poliţia a sosit la timp, oprindu-l pe „viteaz”. Odată tras pe dreapta, şoferul a fost invitat să sufle în etilotest, rezultatul fiind unul ameţitor: 1,13 mg/l alcool în aer pur expirat. În cauză fusese întocmit dosar penal, iar șoferul rămăsese pieton.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-l ierte! Dar adevarul trebuie sa iasa la iveala...omul asta a fost de multe ori amenintat si nu de hoti sau escroci de rand si insasi de edilul primariei cei care lixuiesc in Tuzla stiu chestiile astea ....sa-si aminteasca de alegeri....era un om din popor,care tinea cu oamenii de rand,nu avea nevoie de spaga,trebuie neaparat facuta o ancheta si insasi procurorii si politistii sa ae gandeasca ca daca nu i-au masuri si ei pot sa aiba aceeasi soarta in momentul cand nu vor fi de acord cu anumite decizii...ganditiva bine domnilor....
0
0
Cine la cunoscut.stie ca el singur nu sa omorat.doar sa fim orbi si sa credem asa ceva!l-au omorat! Si pentru toti aceia care judeca numai ca sa fie bagati in seama:Omul asta era un om care isi facea bine datoria si isi iubea familia.ca la prins baut la volan?toti gresim in viata pentru asa ceva nu imseamna ca e un om rau sau cum graiesc altii pe aici.nu vorbiti fara sa cunoasteti persoana.era un om extraordinar.cult si muncitor asa ca dzeu sa il odihneasca!
3
0
nu a furat , nu a facut rau, era un om cum rar gassti, isi iubea familia, copii, parinti, dar s-a insurat cu cine nu trebiua.
2
3
Era o persoana care isi iubea familia si copii.un om destept.isi facea datoria si iubea viata.nu cred ca el si-a luat viata singur fara sa lase nimic scris,doar niste mesaje,ar trebuii sa se inceapa o ancheta sigur nu e cel care si-a luat viata,mai bine zis i-au luat viata!Dzeu sa te odihneasca!
2
3
Lasati judecatile deoparte si numai vorbiti de altii,sfintilor.Dzeu sa il ierte si condoleante familiei si multa forta de a trece peste asa durere!
5
0
Mai nea din tuzla faci campanie esti cumva omul lui Micu penalu ce treaba ai cu primaria vorbim de un coleg care nu mai e sa va fie rusine
3
1
sa incercam sa fim mai buni sa nu mai dam vina pe altcineva, fiecare e raspunzator de faptele sale, aruncati cu pietre cei nevinovati !
2
1
Si ei.ne cer noua respectarea.legii, altul la rand, ,,
1
4
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! In Tuzla el si-a facut datoria.
5
1
Dumnezeu sa-l ierte ... Drum bun camarade.
5
0
E posibil sa ai dreptate ca primarul sa il fi amenintat cu cine stie ce...doar avem un Primar cu dosar penal,judecat si gasit vinovat pentru amenintari si santaj .nu este exclus
6
3
Si la Mangalia avem comandantul politiei locale urmarit penal...
2
0
era cumva tulcean si a terminat la liceul spiru haret tulcea promotia 1993?
5
0
Presa speculeaza ca ar fo avut un dosar penal...conducere sub influenta alcoolului...prostiii...era um om cu pregatire si lucra in sistem,sigur nu l-a speriat asa ceva,din pdv moral era un tip tare si descurcaret,sant mai mult ca sigur ca a fost altceva iar masmedia cauta sa manipuleze,as incepe ancheta cu dudmanii lui,inclusiv primarul ,auzisem ca-l amenintase in mai multe randuri
7
5
cred ca avea belele in cap.
3
4
Primarul din agigea la turnat la dna
11
3
O tragedie pt familie si cunoscuti.La 42 de ani sa Iti iei viata ?? Pacat..sper ca sufletul sa isi gaseasca linistea.Dumnezeu sa il ierte si putere familiei.Lasa.ti naibi comentariile de cacat , suntem oameni printre oameni.Un om s.a spanzurat si problema e ca nu are numele ingrosat in articol??
28
2
Ingrosati numele , deoarece multi il confunda cu Bucur Dragos!!!!!
8
2
NU este posibil .
4
2
Vezi ca scrie numele analfabetule
17
1
voi un nume ceva nu aveti?
2
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218