REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Semafoarele din Constanța, OPRITE pentru ca polițiștii să facă practică!

Semafoarele din Constanța, OPRITE pentru ca polițiștii să facă practică!

Replica API 17 mai 2017 | 00:00 581

Încă de acum două săptămâni, mai multe intersecții din urbea de la malul mării au fost împânzite de către polițiștii rutieri. "Decongestionarea traficului" – era principalul răspuns al autorităților, însă iată că totul este planificat. Se pare că o solicitare a fost trimisă de către Serviciul Rutier, la Confort Urban, pentru ca polițiștii încadrați din sursă externă să învețe să dirijeze traficul rutier.

La început, mai mulți polițiști rutieri au împânzit intersecția din zona Institutului de Marină, apoi s-au mutat la Cora Brătianu. Aici, șoferii au găsit un răspuns legat de lucrările de pe podul de la Butelii și de aglomerația zonei. Apoi, subit, s-au "stricat" semafoarele de la Casa de Cultură, iar marți, 16 mai, oamenii legii au putut fi văzuți la Gară, la intersecție cu bulevardul 1 Mai. Și iată că misterul a fost elucidat. De fapt, este vorba despre practica agenților de poliție încadrați din sursă externă care necesită a fi "școliți" în dirijarea traficului rutier.

Ei sunt atent supravegheați de către polițiștii rutieri. Solicitarea a ajuns la Confort Urban în urmă cu două săptămâni, înaintată chiar de către șeful Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanța. Potrivit lui Adrian Căpățână, şeful Biroului Sistematizare şi Siguranţa Circulaţiei din cadrul societăţii Confort Urban, cel mai probabil că săptămâna aceasta se va încheia. "Teoretic, săptâmâna aceasta trebuie să se termine. Dar totul depinde și de cât de repede învață și ei", a spus Căpățână pentru Replica. Precizăm că acțiunile de acest gen vor continua în perioada următoare, dar pe alte segmente, precum cercetare la fața locului cât și altele.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scopul este nobil dar... sa-i inveti pe politistii angajati la apelul bocancilor in intersectiile aglomerate e penibil ! cine a dispus asta ?
0
2
titlul e una si poza explicativa e alta
1
0
sa dirijezi circulatia intr-un oras unde ai carute cu magari,ponei,etc in trafic,manelisti,marlani,strazi schilodite,capace de canalizare lipsa,greu!sincer,n-as vrea sa fiu agent in intersectie,scuipat,injurat,huiduit,etc.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614