REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Shhaideh, atac dur la Grindeanu

Shhaideh, atac dur la Grindeanu

Replica API 17 iunie 2017 | 01:20 586

Sevil Shhaideh l-a făcut praf pe Sorin Grindeanu, la Antena 3, vineri seara. După ce a aflat că premierul a trimis doar demisia ei și a ministrului Internelor, Carmen Dan, lui Klaus Iohannis, Shhaideh l-a numit ”complexat” pe Grindeanu.

Shhaideh a spus că prim-ministrul era deranjat că nu a fost prima opțiune a PSD pentru funcția de la Palatul Victoria.

”Sunt motivele lui personale sau complexele dânsului. Mă așteptam ca el să preia interimatul la Ministerul Dezvoltării, ținând cont de așa-zisa experiență. Fuge de muncă și răspundere. Era complexat că a venit ca o soluție după ce eu, de fapt, am refuzat să fiu premier. Eu nu am vrut să fiu propunerea PSD”, a spus Sevil Shhaideh, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O haimana altaica , ce face jocul lui Dragnea penalul.Defapt este obisnuita sa lucreze cu penalii de soiul CONSTANTINESCU -MAZARE.
5
0
Nici salcia nu-i ca pomu', nici turcu nu-i ca omu'!
4
0
iata ca tartanca il pupa in cur,la vedere,pe dragnea.
7
0
Pentru asta de la 17.01 - mai iesi si tu din casa sau macar muta televizorul de pe Antena 3.Serviciul nici el nu te ajuta caci stai toata ziua la birou si nu vezi ce se intampla in jurul tau. Cred ca lucrezi la stat pentru 1500 lei si de aceea esti suparat. Astepti marirea de salariu de la Dragnea care crezi ca o meriti pentru o prestatie de maxim 3 ore pe zi. Mie mila de tine.
5
0
Nu tea vrut nimeni,CA premier,,nu ca ai refuzat tu,mincinoaso!Cu barbat ,Al citelea barbat este,?Si Islamic,cine te Punea premier?Mai si minti,nu tie rusine tataroaico esti buna de spalat vasele la pirnaie,CA doar ai furat destul de la popor si te dai acum victima PE la tetevixor,rusinee
6
1
ce oare a facut asa rau de nu va comvine ? are fizic ce nu va place voua ori ca nu este romanca asta este deranjul ? Oare ganditi ce a facut pana acum si mai cu seama ce vroia sa faca ptr. tot poporul ? Nu va comvine, atunci votati securistu incult grinxei frate la idei cu hanis, de nu votati pampii sa vina iar la putere, tampilor !
1
7
jos cu mafia Drahnea constanteni haideti sa ne mobilizam sa esim in stradasa dam mafia jos PSD sal sustinem pe Grindeanu sa inbunatatim transportul in comun in constanta sa dispara Maxi taxi care o detine mafia PSD MOGA GHERASIM SI ALTI sa facem un orasi curat fara mafie nu vedeti ca neau mintit daca va convine asa lasati sasi bata joc de noi in continoare va bucurati ca organizeaza spectacole si baga milioane de euro in buzunare va bucurat la maxi taxi cu 1 leu si mergeti mai rau ca cei din lumea ne civilizata nu va ganditi la vietile voastre viata voastra face duar 1 leu trezitiva consta
6
0
Stimati colegi de partid cu acest om vom ajunde toti sa fim cinstiti si onesti - nu vom mai fura din banul public - nu vom mai da contracte pe banii statului la firme de partid si sponsori - nu vom mai incerca sa scoatem din puscarii toti sponsorii nostri prin diferite legi date de Iordache sau Serban - nu vom mai promite marea cu sarea la prostii de votanti. Vedeti deja imi pierd interesul de membru PSD. Voi nu?
6
0
Doamna Sevil trebuie sa plece din guvern fiindca este pusa de un penal!
7
1
Corect femeile trebuiesc respectate cu o conditie, sa merite, dar cand tu afirmi, de pe pozitia pe care o ocupi datorita bunavointei uni penal si cu un scop bine definit, atunci despre ce vorbim?
5
2
Mai bine ne spune cum a cumparat pentru porcul betivan nicusor un elicopter din bani europeni... In definitiv , ce realizari are muierea asta care a facut doar felatie mascariciului dereglat psihic si betivului cu drena de NY ?!?
7
1
mai fratilor la cum arata asta eu cred ca are cocosel nu pasarica
10
1
Degeaba esti islamista ca tot muie de scroafa ai. Inca o jigodie din Constanta. Urmasa lui Mazare si a marelui Pork.
10
1
Umflata dracului, tu nu poti sa ataci decat frigiderul!!!!
12
1
oricum olteanu a luat o teapa de zile mari,aia cu bombonica a fost nimic,din pacate romanica nu mai are oameni pregatiti care sa intampine astfel de situatii,spionii cia sunt peste tot in slujba lui iohanus,inclusiv la alegeri,oricum tonta era la fel de spion american dar mai nesimtit
10
0
Refuzata de serviciu ...sibel lahmagiun asta....
10
0
Abia acum realizam ce muieri proaste a avut Grindeanu in guvern ...
13
1
Felicit postarea "antipsdapolitic" ! Mult adevar ! Bravo !! Super postarea ! Sa plece intr-un birou de judet, nu are ce cauta in Guvernul Romaniei, aceasta madam SERVIL, supusa dictatorului si penalului Dragnea.
15
1
Doamna Shhideh,va respect profesionalismul,dar prin aceasta declaratie v-ati dus spre sintagma"noi muncim nu gandim".Premier nu putea-ti fii niciodata astea au fost semnalele SERVICIILOR si astea nu dorm,au procedat corect ati primit motivarea acestora pe care nu ati dorit sa o faceti cunoscuta in aparitia TVR,pacat.Va reamintesc ca acum dupa ce Dragnea va deveni istorie,Mazare,Constantinescu si restul vaslasilor se vor confrunta realmente cu valurile justitie.Va doresc succes' abia acum va trebui sa munciti eficient,sunt ferm convins Procuratura va v-a solicita sprijinul.Bafta!
14
1
doamna Servil
13
0
Mie imi plac femeie rele. O sug fenomenal.
1
6
O fi o femeie muncitoare dar ar trebui sa stie ca slugarnicia fara respectarea legii te cam baga la apa. Uneori este nevoie si de ceva responsabilitate, chiar si de la oamenii politici.
18
0
Tu esti complexata..1. Ai vrut demisia, ti s-a indeplinit dorinta 2. Tu ai vrut premier insa refuzul a fost al presedintelui 3. Grindeanu a fost nominalizat si nu a solicitat el functia 4. In functia de secretar de stat la ministerul adm. te-ai opus unor proiecte ce vizau veniturile unei categorii sociale 5. Ca ministru nu te-ai evidentiat cu nimic 6. Erai mana dreapta a lui constantinescu care, acum sta la racoare 7. Pupincurismul este o virtute, ce trebuie facuta public. Oameni de stat fara onoare
25
0
Ptr raluca spune tu ce a gandit individa asta ptr colega ei,rov plumb
13
0
Cat tupeu la madam asta !? V-ati faultat singuri, ciumatilor ! Guvernul este al romanilor, nu al vostru, dictatorilor, iar Romania are nevoie de stabilitate si responsabilitate in actul de guvernare, nu de promisiunile voastre desarte : PG pe hartie, pe multe pagini !!... parole, parole...
22
0
Ce urat vorbesc unii de pe aici despre o femeie! Ce conteaza pentru ei ce gandeste sau cum munceste? Rusine!
2
21
Dar la sapat,porumbul,nu Iti sta bine,frumoaso?Sau te duci cu tatarii tai si cu irakianul Tau ,,sot,,si te duci la geamie,dar PE noi ne lasi in pace,Mai ales cu fata aia de miloaga,
18
4
La ce moaca are nu ne puteam astepta la un atac gingas, dulce sau frumos din partea ei.
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614