REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SHOW incendiar în Piaţa Ovidiu! Mii de oameni au cântat şi au dansat

SHOW incendiar în Piaţa Ovidiu! Mii de oameni au cântat şi au dansat

Replica API 25 iulie 2016 | 23:57 234

Cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti ai momentului din România au urcat pe scenă, sâmbătă, 23 iulie, a.c. în Piaţa Ovidiu într-un concert organizat de Kiss FM şi Asociaţia Descoperă Constanţa. Feli, Mihail, Cabron, Alex Velea, Adi Sână și Smiley au încins atmosfera la Constanţa. Aproximativ 15.000 de oameni au venit în Piaţa Ovidiu să-i asculte pe artiştii lor preferaţi. Constănţenii, dar şi turiştii au fost foarte bucuroşi de acest concert şi au comunicat în permanenţă cu vedetele de pe scenă. De asemenea, aceştia i-au asaltat pe artiști pentru a primi un autograf sau pentru o poză.

Artiștii au fost încântați că au cântat la Constanța și au precizat că au avut în față un public minunat. „Este primul concert pe anul acesta la Constanța, însă mai urmează și ale spectacole pe litoral. Mă simt bine la Constanța, mai ales că acum este și ambientul acesta de vară, iar lumea pare mai fericită”, a declarat Cabron. Alex Velea a mai fost pe litoral în acest an, însă nu la Constanța. „Am avut primul concert la mare acum trei zile, la Costineşti, dar în Constanţa este primul. Urmează alte 7-8 concerte pe litoral. Costineştiul este foarte frumos, oamenii au venit să se distreze. Este destul de multă lume pentru perioada aceasta”, a spus Alex Velea. Deși nu a mai pășit pe teritoriul orașului de la malul mării de mai bine de doi ani, celebra Feli Donose s-a arătat încântată de atmosfera creată de public. „Este primul concert la Constanţa, efectiv de doi ani de când m-am lansat. A fost foarte fain. Au fost mici defecţiuni tehnice, dar asta a fost. Nu mă simt străină niciodată faţă de oamenii care mă ascultă şi care reacţionează fain la muzica mea. M-am simţit ca acasă. Am vizitat oraşul ultima oară acum 2-3 ani şi îmi place foarte mult. Prima dată când am fost la mare în viaţa mea a fost în Constanţa”, a declarat pentru „Replica” Feli Donose. Smiley a fost pur și simplu compleșit de numărul uriaș de fani care au așteptat până târziu pentru a asculta piesele preferate. „Este primul concert pe care îl am anul acesta pe litoral şi după cum văd s-a adunat ceva lume. Cei de la Kiss Fm ne-au invitat să cântăm aici, în Piaţa Ovidiu, şi suntem bucuroşi că s-au adunat atâţia oameni. Îmi place briza mării, îmi place aerosolul, este perfect!”, a precizat Smiley. Menționăm că la primul concert din seria de patru pregătite de Victor Maxim în colaborare cu postul de radio Kiss Fm au fost prezenți nu mai puțin de 15.000 de persoane, atât din Constața, cât și din întreaga țară. „La toate spectacolele vor veni cei mai mari artiști și cele mai mari trupe din România. Primul concert a fost extraordinar, prezența oamenilor și comunicarea directă cu artiștii, au arătat că Piața Ovidiu este cu adevărat inima orașului Constanța”, a afirmat Victor Maxim, organizatorul concertului. Pe data de 30 iulie, vor urca pe scenă Delia, Alina Eremia, Lidia Buble, Lora, Guess Who și Grasu XXL. Pentru următoarele două concerte de pe 6 august, respectiv 13 august, publicul va avea ocazia să aleagă trupele şi artiştii ce vor concerta live în Piaţa Ovidiu.

Mihaela UNGUREANU, Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218