REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Și-a donat rochia de mireasă! Gest minunat făcut de o năvodăreancă

Și-a donat rochia de mireasă! Gest minunat făcut de o năvodăreancă

Replica API 24 iunie 2017 | 00:27 290

Unele femei țin de rochia de mireasă toată viața, pentru a o păstra ca amintire. Totuși, există femei care știu că sunt persoane care nu își permit să achiziționeze o rochie nouă. Așa s-a gândit și o tânără, proaspăt căsătorită din Năvodari, care a căutat o persoană căreia să îi doneze rochia pe care a purtat-o în noaptea nunții. Totul s-a petrecut în ritm alert, iar pe 23 iunie, femeia a găsit cui să i-o dea!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un motiv sa atraga si ea atentia pe facebook in lipsa unor competente profesionale.S-a vazut si ea mireasa,si acum o tine langa pe net.N-ar fi de mirare ca sa ceara rochia inapoi si sa anunte iar pe net,cu tam-tam,donarea rochiei in fiecare sezon de nunti ptr a capta atentia.
1
0
Sper ca totusi cainele e mai curat decat oamenii de la 18:47 si sa nu fi murdarit rochia.Nu stiu daca s-a inventat parfumul care sa le acopere mirosul pe care il amesteca cu o rugaciune !!!si isi mai dau si like!!!!
6
1
Ptr 18:47 Asa oameni sunteti,cum te-ai semnat?!nu am stiut ca sunt si astfel de oameni,,mirositori,,
8
1
Pacat de voi ! Da voi astia care comentati cu rautate! Sunteti in plus pe pamant dragilor! Sa va dea dumnezeu la fel cum ganditi!
5
0
Cand donezi cu trompete se intampla si ,,recul''.Miresele second hand sunt si cele care doneaza,nu numai cele care primesc.Stiu ele de ce!
5
2
Ce comentarii care nu isi au locul!!!!! E usor sa faci rau si sa doresti raul!!! Mireasa este o fata extraordinara, sufletista si a facut un gest minunat!!! De ce trebuie sa stricati acest gest minunat cu comentarii aberante?! Mai sunt astfel de mirese care si-au donat rochiile... Felicitari Dana!!!!
5
5
Ce vedem in foto? O mireasa in bucatarie,la cratita,pregatind un hot dog proaspat sarmos ptr mirele care nu mai vrea sa plimbe cainele ca fraieru
8
4
Ori e nunta ,ori e bal mascat cu recuzita din stoc!Oricat de sarac ar fi un cuplu,o mireasa trebuie sa poarte o rochie noua,nu conteaza pretul.
13
5
Mie imi place javra din foto!sa specific: are unghii! E cea cu blanita!of,nici acum n-am specificat!ce catel superb!nu m-am referit la mire!asa fac miresele care isi dau seama ca nu au o casnicie de durata - isi vand rochia sau o doneaza
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218