REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Simona Halep s-a calificat lejer în optimile turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat lejer în optimile turneului de la Madrid

Replica API 3 mai 2016 | 14:43 320

FOTO: Guliver/GettyImages

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Madrid, după ce a trecut de Karin Knapp, scor 6-1, 6-1.

Românca s-a impus fără nicio emoție în duelul cu adversara ei, controlând autoritar partida. Italianca a început bine meciul, cu un break, dar Simona și-a îmbunătățit treptat jocul și și-a adjudecat game-ul în 29 de minute, după șase game-uri consecutive.

În setul doi, Halep a început cu un break și a condus cu 2-0. Knapp a câștigat doar un game, pe propriul serviciu, iar Simona s-a impus fără probleme.

Simona se va duela în optimile de finală cu Ekaterina Makarova sauTimea Bacsinszky.

Simona Halep - Karin Knapp 6-1, 6-1

Game Halep: Simona este la un game de câștigarea partidei. Halep a jucat foarte bine în acest game și a servit bine, fără să îi dea vreo șansă adversarei.

Break Halep: Halep se apropie rapid de câștigarea meciului, după ce a făcut încă un break. Knapp a condus cu 40-15, dar Simona a revenit și a câștigat patru puncte consecutive.

Game Halep: Simona își continuă jocul foarte bun, fără greșeli și nu îi permite adversarei să îi pună probleme. Halep se menține la un nivel în alt, peste Knapp

Game Kanpp: Italianca a reușit să câștige primul game pe serviciul propriu. Knapp a condus cu 40-0, dar Halep a egalat și a pus presiune pe adversară. Cu toate acestea, italianca a revenit și a câștigat game-ul.

Game Halep: Simona reușește să își păstreze seria de game-uri consecutive, după un game echilibrat. Românca a ratat două mingi de game, dar după un schimb lung a reușit să închidă game-ul

Break Halep: Knapp nu reușește să își revină și face în continuare multe greșeli neforțate, permițându-i Simonei să îi facă încă un break.

A începtul setul 2. Knapp servește prima

SET HALEP: După 28 de minute, Simona câștigă acest set. Românca a câștigat șase game-uri consecutive și a profitat de erorile făcute de adversară.

Break Halep: Simona este la un game distanță de câștigarea primului set. Românca a făcut încă un break, ajungând la cinci game-uri consecutive

Game Halep: Românca ia un avantaj tot mai mare și câștigă fără probleme serviciul. Simona și-a îmbunătăți treptat jocul și are o evoluție foarte bună.

Break Halep: Simona își mărește avantajul, profitând de erorile lui Knapp. Italianca a servit mai slab și a fost incomodată de jocul româncei, făcând mai multe greșeli

Game Halep: Pentru prima dată, Halep trece în avantaj. După ce a fost condusă cu 0-30, Simona a revenit și a câștigat trei puncte consecutive, dar a ratat prima minge de meci după o altă greșeală neforțată. În final, Halep a câștigat game-ul cu două lovituri foarte bune

Break Halep: Simona a făcut break-ul, dar încă nu își găsește ritmul și face multe greșeli neforțate. Românca a avut o minge de break pe care a irosit-o, dar a profitat de o greșeală a italiencei

Break Knapp: Simona a început greu acest meci, cu două greșeli neforțate, și a fost condusă cu 0-30. Românca a egalat, dar un retur foarte bun al italiencei și încă o greșeală a Simonei au dus la primul break al meciului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218