REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SINUCIDEREA LUI IULIAN URSOI - CE MESAJ DE ADIO A LĂSAT

SINUCIDEREA LUI IULIAN URSOI - CE MESAJ DE ADIO A LĂSAT

Replica API 21 septembrie 2016 | 00:48 405

Marius Iulian Ursoi, fost campion mondial la kickboxing și cercetat în mai multe dosare, chiar și condamnat, nu a mai avut motive să trăiască și asta o dovedește gestul său extrem din seara de marți, 20 septembrie. Potrivit informațiilor noastre, Ursoi se pregătise de înmormântare și asta pentru că se îmbrăcase la costum iar în casă își aprinsese o lumânare, aflată lângă o cruce. Mai mult decât atât, ar fi lăsat un mesaj înregistrat, prin care explică faptul că nu suportă nici măcar ideea de a ajunge în arest.

După o perioadă în care nu prea i se mai auzise numele, a revenit în forță odată cu începutul lunii septembrie anul curent. După ce a fost părăsit de concubină, Marius Iulian Ursoi a dezlănțuit un real uragan. Bătăi, amenințări și coroane funerare la ușa celei ce i-a fost iubită. Pe 2 septembrie a fost propus spre arestare, dar magistrații au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. Numai că nu a respectat hotărârile judecătorești și a continuat să-și terorizeze fosta iubită, s-o facă să-și retragă plângerea – cel mai probabil. Dar femeia a ales să meargă, din nou, la poliție, motiv pentru care, pe 16 septembrie, judecătorii i-au înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Decizia nu a fost definitivă, pe 19 inculpatul a depus contestație și pe 21 urma să se judece. Știind că nu prea era cale de întoarcere și că urma să ajungă după gratii, Ursoi ar fi intrat în panică. De fapt, potrivit informațiilor noastre, el picase într-o așa-zisă depresie, nu mai avea chef de nimic, era abătut și asta pentru că, după cum le-a spus apropiaților, nu suporta gândul că va ajunge în arest. Pur și simplu îl îngrozea numai ideea.

Prin urmare, ziua de marți, 20 septembrie, a fost cea în care și-a pregătit trecerea în neființă. Și-a curățat locuința din Eforie, s-a îmbrăcat în costum, a aprins o lumânare în sufragerie, pe care a așezat-o lângă o cruce, a înregistrat un mesaj și apoi și-a pregătit locul unde avea să-și dea suflarea. Spre seară, s-a urcat pe un bidon mare cu apă și s-a spânzurat de creanga unei salcii din curtea casei. A fost găsit de către un amic, care obișnuia să mai treacă pe la Ursoi la o bere. Un echipaj medical a ajuns la fața locului și i-a constatat decesul. Polițiștii au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. Precizăm că la fața locului au fost găsite mai multe notițe ale lui Ursoi, dar care nu aveau legătură cu suicidul. Însă, el a lăsat un mesaj înregistrat, prin care explică faptul că nu suporta să ajungă în arest. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă și, pe 21 septembrie, a fost efectuată necropsia. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la deces, conturându-se tot mai mult varianta suicidului. În zilele următoare se va stabili dacă a consumat băuturi alcoolice. Înmormântarea va avea loc vineri, 23 septembrie.

L.C.

vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/controversatul-iulian-ursoi-s-a-spanzurat-de-un-copac-291118/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614