REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Situaţie scăpată de sub control pe şoselele Constanţei! Nu există zi fără accidente, şoferi băuţi la volan şi maşini cu roţile în sus

Situaţie scăpată de sub control pe şoselele Constanţei! Nu există zi fără accidente, şoferi băuţi la volan şi maşini cu roţile în sus

Replica API 17 iunie 2016 | 00:20 128

Inconştienţă

Inconştienţă

Şoferii din traficul constănţean parcă au luat-o razna! Nu există zi în care să nu se răstoarne vreun vehicul, să nu fie accidentaţi mai mulţi pietoni, să nu fie depistaţi şoferi fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice. În plus, unii conducători auto nu respectă semnificaţiile indicatoarelor rutiere, se grăbesc şi astfel se înregistrează evenimente rutiere pe bandă rulantă. Una dintre zilele în care haosul a fost prezent este cea de miercuri, 15 iunie.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 15.06.2016, ora 9.35, l-au depistat pe N.N., în vârstă de 66 de ani, din localitatea Techirghiol, care a condus un autoturism pe strada Theodor Burada din municipiul Constanţa, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. La aceeaşi dată, ora 8.21, N.M., în vârstă de 41 de ani, din localitatea Agigea, a condus un autoturism pe strada Ion Ionescu de la Brad din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Medeea şi ajungând la intersecţia cu această stradă, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto din cel de-al doilea autoturism şi a unui pasager din primul autoturism. În aceeaşi zi, ora 9.24, G.P., în vârstă de 19 ani, din Cogealac, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Constanţa către Tulcea, şi a ieşit în afara carosabilului, accidentându-se uşor. Apoi, la ora 8.35, S.M., în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe Aleea Promenadă din Constanţa şi a accidentat uşor o femeie.

La ora 15.49, I.I.M., în vârstă de 25 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus o bicicletă pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Soveja, unde a surprins şi accidentat uşor o femeie care se afla angajată în traversare pe marcajul pietonal. La ora 00.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă l-au depistat pe A.P., în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Salciei din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, acroşând două autoturisme parcate, cărora le-a provocat avarii minore.

La ora 14.25, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurale, Postul de Poliţie Corbu, l-au depistat pe S.A.M., în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Alexandrescu din localitatea Vadu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Cu o zi în urmă, pe 14 iunie, la ora 21.00, A.G.R., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe strada Republicii din Eforie Nord şi a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Şi, din păcate, acestea sunt doar câteva dintre exemple. În cauze s-au întocmit dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614