REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ŞOCANT! Au fost anunţate că tatăl lor a murit în spital. Au cumpărat sicriu şi au scos certificat de deces... DAR MORTUL NU ERA TATĂL LOR!

ŞOCANT! Au fost anunţate că tatăl lor a murit în spital. Au cumpărat sicriu şi au scos certificat de deces... DAR MORTUL NU ERA TATĂL LOR!

Replica API 20 februarie 2017 | 22:10 384

Situaţie incredibilă în Spitalul Judeţean Constanţa! Doi pacienţi au fost încurcaţi. Nenorocirea a făcut ca unul dintre pacienţi să decedeze, sâmbătă, însă, cadrele medicale l-au confundat cu celălalt bărbat din salon. Ca atare, au sunat familia să anunţe decesul! Familia îndurerată, dar care se aştepta la ce este mai rău, a mers la Casa Albastră, a cumpărat sicriu, a scos şi certificatul de deces, iar când a fost adus şi mortul de la morgă... ŞOC! "Mortul nu e tata!", a exclamat fiica. Rudele au constatat, cu stupoare, că ruda lor era în continuare în spital, în stare gravă, iar cel decedat era... colegul de salon!

Conducerea Spitalului Judeţean a confirmat situaţia ingrată: "O asistentă a inversat foile pacienţilor, iar familia celui viu a fost anunţată că le-a decedat ruda. Am declanşat o anchetă internă şi se vor lua măsuri drastice de sancţionare a celor implicaţi".

Vom reveni cu detalii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mori de oftica saracie, sigur esti vreun cacat de asistenta jegoasa. Te oftici ca nu esti si tu studenta. Muistelor spagarelor,nu mai are loc lumea de voi prin spitale. Sunteti niste GRASE PUTUROASE. NU VA FACETI TREABA SLUGILOR,ASTEPTATI BANI . Futu-va-n gura. Din cauza voastra se intampla cacaturi dinastea. Grase hoatze frustrate. Plecati cu sacosa plina de la munca. Barfitoarelor nu mai va suportati intre voi.
5
1
Daca asistenta a incurcat foile medicale inseamna ca a incurcat si tratamentul!!!!!
2
1
Sunt multi indivizi care nu au ce cauta in sistemul medical, nici bani care se dau ptr ajutorul social de la primarie nu-i merita .
6
1
daca vroiai cu adevarat sa stii ce fac cele 2 asistente linga targa ,trebuia sa intrebi un medic ,cu puteri decizionale;timp de 1 ora nici unui medic nu i a pasat ce se intimpla acolo...asistentele nu au voie nici sa vorbeasca din cauza trufiei voastre,a medicilor, care chiar credeti ca sunteti Dumnezei cu drept de viata si de moarte asupra semenilor vostri
1
3
In spiritul european de fair play directorul genersl al Spitalului ar trebui sa demisioneze f.f. urgent ! Dar...traim in Romania si la noi e un fel de maidan si la propriu si la figurat ! Cine a eliberat certificatul de deces si pe ce baza de documente ? Vorba lui Iohannis 7 case, ghinion !
5
2
Ghinion, mai aveti de asteptat pana la succesiune!
2
0
eti student dar cred ca veterinara
3
2
inseamna ca e pe acolo si el! ca,,,cine mai scapa cu viata din spitale? bine ca le a marit salariile,vai de el de spital ! romania egal africa
5
0
Am poze cu 2 asistente care au pazit o targa cu o pacienta decedata pe hol langa ATI,aprox 1h,timp in care nestiind ce sa faca cu decedata,si-au facut multiple selfie cu targa. Intr-un tarziu a venit alta asistenta si le-a chemat in lift. NIMENI nu le-a intrebat ce e cu ele,ce e cu decedata,de ce stau pe hol,si au trecut o gramada de cadre medicale. Cand le-am intrebat noi,radeau ca proastele si spuneau ca nu e treaba noastra ca suntem mici. Noi fiind anul 6 la medicina..... spital de doi lei,personal de doi lei. De ce emigram? Sa profesam in conditii NORMALE !!!
10
4
Nici nu stii daca sa razi de ceea ce se intampla in spitale sau sa plangi!!
11
3
Si iti dai seama cate cazuri sunt care ii incurca intre ei si le da tratament gresit....
10
1
domnule Avram in calitate de director medical ce spuneti?? Ce sanctiuni o sa luati? anuntati una si o sa faceti alta, chiar sunt curios daca o sa faceti publice sanctiunile date sau o sa o faceti intre voi gen " le ziceau in presa asa dar aveti si voi grija pe viitor"!!!
12
4
pai daca pacientii sunt numiti de cadrele medicale mamaitza si tataitzu de nu se mai face distinctie intre "batranei"? ca domnul sau doamna X e deja mult prea mult ptr asemenea cadre competente!
10
0
Spital condus de un socialisto-democrat
12
3
Asistenta sigur este olteanca,sau agent secret al vreunui rus.
9
1
Uite asa se dau si diagnostice eronate si din pacate din ce in ce mai multe. Medicina la noi a ajuns ca ghicitul in cafea.Cu unele exceptii si cadrele medicale iau banii si spun lucruri trasnite.
11
5
Credeam ca numai la olteni se incurca mortii la spital. Dar din pacate si la Constanta vad astfel de minuni.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367