REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ȘOCANT! O fetiță din Valu a rămas fără picioare după ce A FOST STRIVITĂ de o remorcă!

ȘOCANT! O fetiță din Valu a rămas fără picioare după ce A FOST STRIVITĂ de o remorcă!

Replica API 30 august 2016 | 00:56 430

Șoferul nu avea permis

Șoferul nu avea permis

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 30 august, a.c., la un accident rutier petrecut în Valu lui Traian pe strada Mihai Eminescu, în dreptul celei de-a doua barieră. Potrivit primelor informații se pare că există persoane încarcerate, printre care ar exista și un copil. Potrivit pompierilor, este vorba despre o fetiță de 6 ani care se afla pe stradă împreună cu mama și frații săi. O remorcă de 3,5 tone a trecut practic peste picioarele ei, forfecându-le de bordură.

Update

Nenorocirea s-a abătut asupra unei familii cu probleme financiare, care are 4 copii și locuiește în casele sociale din localitate. În cursul zilei de marți, 30 august, mama copiilor se deplasa pe strada Mihai Eminescu, dinspre centru către Valea Seacă. Aceasta împingea un cărucior în care se afla un minor în vârstă de 7 luni, iar pe lângă ea mergea o fetiță în vârstă de 6 ani. La intersecție cu strada Mureșului, o remorcă s-a desprins din cuiul vehiculului ce o tracta și a acroșat-o pe copilă, pe care a izbit-o de gard, acolo fiindu-i zdrobite membrele inferioare. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a desfășurat nefericitul eveniment.

Update

Fetița a fost transportată de urgență la spital! Și mama fetei a fost transportată la spital, acesta prezentând o stare anxioasă.

Update

Potrivit polițiștilor un bărbat, în vârstă de 28 de ani, fără a poseda permis de conducere, a condus un tractor, cu care tracta o remorcă, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian, dinspre strada Mureșului către strada Dreptății și ajungând în dreptul unui imobil, din cauza unor defecțiuni tehnice, remorca s-a desprins de tractor, lovind două minore, de 6 și 11 ani și un nou-născut, de 7 luni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 6 ani și vătămarea corporală ușoară a nou-născutului. Polițiștii au deschis o anchetă, întocmind dosar de cercetare penală.

Update

Fetița în vârstă de 6 ani este în stare gravă și va fi transportată la București cu elicopterul SMURD

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367