REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Șofer de la RATC, PRINS în timp ce FURA combustibil!

Șofer de la RATC, PRINS în timp ce FURA combustibil!

Replica API 27 iunie 2017 | 00:20 519

Un echipaj de jandarmerie l-a susprins pe şoferul unui autobuz în timp ce scotea, cu ajutorul unei miniinstalaţii, motorină din rezervorul mijlocului de transport în comun pe care îl conducea.

Totul s-a petrecut la data de 26 iunie, în jurul orei 5.30, când un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, a observat în apropiere de zona cunoscută ca "Sere", la capătul de linie a autobuzului 101, pe şoferul unui mijlocului de transport în comun, în timp ce transporta, de la autoturismul proprietate personală la autobuz, mai multe recipiente de plastic goale. Şoferul a închis portbagajul, s-a suit în autobuz şi a pornit o pompa electrică. După câteva momente, jandarmii au urcat în mijlocul de transport şi l-au surprins pe şofer în partea dreaptă spate, în timp ce scotea, printr-o trapă, combustibil, cu ajutorul unei miniinstalaţii, formată dintr-o pompă conectată la tabloul electric şi care era prevăzută la un capăt cu un furtun. În partea din spate a autobuzului jandarmii au mai găsit două recipiente de plastic, de zece litri, pline cu combustibil cu miros specific de motorină şi alte două recipiente goale care urmau să fie umplute. Pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt calificat. Acestea vor fi predate cu celelelate bunuri la Secţia 4 Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu-ti convin conditiile de munca, salariul,,,pleci. nu te apuci sa furi. nu te obliga nimeni sa ramai angajat la ratc. furtul e furt. condamnare cu suspendare, la alta abatere se cazeaza 1-2 ani la poarta.
1
0
Furtul e furt oricum ai spune-o. Desi contextual este interesant. La salariile de cacao, oamenii astia sunt cam predispusi sa faca asa ceva. Imbecilitatea este a managerilor care inca refuza sa realizeze ca ori fura, ori le dau la salariu, tot acolo se ajunge, doar ca se poate sa fie corect si legal. managerii se feresc nu cumva sa li se reproseze ca au cerut bani in plus la salarii, ca intra in vizor. Un sistem de cacao, gestionat de imbecili.
2
0
Au descoperit America! Toata Piata Ciresica cumpara motorina de la soferii RATC.
4
0
Haha,ce gluma!pai ce credeti ca,daca nu fura motorina sau isi castiga intre 30-50 pe zi din leul dat de oameni la sofer, mai stateau ei ca soferi?asa fac toti,ce naiba,ne credeti prosti?ciupesc si ei un pic,ca in orice domeniu,numai fraierii stau doar pe salariu.Problema e ca v-ati gasit sa ii prindeti pe astia de isi scot si ei benzina ptr masina personala,dar nu ii vedeti pe alde Mazare,Fagadau si altii care fura cu sutele de euro si nu patesc nimic.tara de cacat,tot de astia care sunt jos se ia.Bogatii sa ramana cu milioanele lor,saracii,tot saraci.Departe de mine gandul sa incurajez furtul
10
0
mariti salariu si nu mai fur..
7
2
tot pe astia saraci ii baga la flagrant si puscarie da la aia care fura milioane de euro?Nimic ca aia cotizeaza. Cacat de justitie
13
1
Pai daca da la soferi 1200ron ce sa faca mai fura si el
9
3
Dosar penal si bagat la puscarie...
4
5
amarastean. a scos si el ceva litri pe care tot el i-a economisit. de ce n-a facut operatiunea in garaj? foarte posibil nu putea de sefii care aduna de la toate autobuzele in mod organizat la sfarsit de tura. probabil ca asta s-a calicit sa nu dea teveau sau tainu.
14
3
Bine ca nu si-au aprins o tigara ca distrugea falagrantul!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102