REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Șoferul care a SĂRIT cu mașina de pe podul IPMC NU ARE PERMIS DE CONDUCERE!

Șoferul care a SĂRIT cu mașina de pe podul IPMC NU ARE PERMIS DE CONDUCERE!

Replica API 12 decembrie 2016 | 11:47 509

BMW cu numere de Bulgaria

BMW cu numere de Bulgaria

Adrian Dumitru, individul care a căzut cu mașina de pe podul IPMC și care a pus în pericol viețile celor din jur, inclusiv pe a sa, nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În plus, acesta se afla la volanul unui autoturism marca BMW, cu numere de Bulgaria, și se pare că rula cu viteză mare.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut în seara de duminică, 11decembrie, în jurul orei 23.30, când militarii din cadrul ISU Dobrogea, cadrele medicale ale Ambulanței și SMURD, dar și oamenii legii erau solicitați să intervină pe bulevardul Aurel Vlaicu, acolo unde un autoturism a căzut de pe podul IPMC, în curtea unui imobil, direct pe un utilaj. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Descarcerare, care a scos persoana prinsă între fiarele contorsionate. Este vorba despre șofer, care era singur în autovehicul. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu multiple fracturi și cu un plămân perforat, starea sa de sănătate fiind una delicată. Mai exact, șoferul, Adrian Dumitru, în vârstă de 27 de ani, a condus o mașină marca BMW, cu numere de Bulgaria, pe Aurel Vlaicu, dinspre Medeea către strada Celulozei. Aflându-se pe podul IPMC, acesta a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a rupt parapetul și s-a prăbușit în curtea unui imobil. Vehiculul a suferit avarii serioase, cu răni grave alegându-se și șoferul. Conform primelor cercetări de la fața locului, Adrian Dumitru nu are permis de conducere. Oamenii legii au declanșat cercetările în acest caz, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a desfășurat evenimentul. Pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367