REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şoferul care a „spulberat” un om pe trecerea de pietoni nu avea permis!

Şoferul care a „spulberat” un om pe trecerea de pietoni nu avea permis!

Replica API 20 aprilie 2015 | 23:28 167

A fost arestat

A fost arestat

A fost o noapte încinsă pe străzile din Constanţa. Poliţiştii au organizat o nouă razie pentru a-i depista pe şoferii care conduc cu viteză sau sub influenţa alcoolului. În numai câteva ore, oamenii legii au dat amenzi usturătoare şi au lăsat fără permis 10 şoferi. Peste 50 de poliţişti ai Serviciului Rutier şi ai Serviciului Ordine Publică au fost angrenaţi într-o acţiune pe linia depistării persoanelor care săvârşesc infracţiuni la regimul rutier, ocazie cu care au fost aplicate 16 sancţiuni în valoare de 10.555 lei şi au fost constatate 10 infracţiuni. Oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală pentru 6 persoane care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru 4 persoane care au condus fără a deţine permis. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut şi 10 permise, toate pentru conducere sub influenţa alcoolului. Oamenii legii au retras şi trei certificate de înmatriculare, constatând şi alte 6 abateri. De precizat faptul că acţiunea a avut loc în noaptea de 17 spre 18 aprilie a.c.

Tot poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au depistat şi reţinut pe bază de ordonanţă pe Nicolae Dumitru, de 47 de ani, autorul unui accident rutier, comis în ziua de 16.04.2015, în Năvodari, care a părăsit locul faptei fără încuviinţare. Sâmbătă, cel în cauză a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind depus în CRAP al IPJ Constanţa. Menţionăm faptul că un bărbat se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce a fost izbit în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Imediat după producerea accidentului, şoferul vinovat a fugit. Accidentul a fost surprins de camere de luat vederi. Din imagini reiese cum victima şi un alt pieton s-au angajat în traversarea străzii, moment în care a apărut vitezomanul. Acesta nu a încetinit. Una dintre persoane s-a dat înapoi în ultima clipă, însă al doilea pieton, un vârstnic, nu a mai reuşit să facă pasul salvator. El a fost lovit în plin şi aruncat zece metri pe asfalt. După ce a fost identificat, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală gravă. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi este recidivist. El a fost prezentat magistraţilor constănţeni, iar pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102