REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Şoferul de la Simpa Trans, care a băgat în pământ un bebeluş şi pe mama acestuia, nemulţumit de condiţiile de muncă încă din 2012

Şoferul de la Simpa Trans, care a băgat în pământ un bebeluş şi pe mama acestuia, nemulţumit de condiţiile de muncă încă din 2012

Replica API 18 iunie 2015 | 09:58 1982

Tragedie între cele două Eforii

Tragedie între cele două Eforii

Bogdan Robert Gogonea

Două vieţi omeneşti curmate, alte persoane în spital şi şoferul vinovat s-a ales cu o conştiinţă încărcată şi fără loc de muncă. Acestea sunt urmările teribilului accident rutier petrecut duminică, 14 iunie, între cele două Eforii. Menţionăm că bărbatul care a produs accidentul rutier este angajat al firmei Simpa Trans, el declarându-se nemulţumit de condiţiile de muncă încă din anul 2012.

Gabriela Teodorescu

Teribilul eveniment s-a petrecut duminică, 14 iunie, când Bogdan Robert Gogonea a condus un microbuz al firmei Simpa Trans, pe DN39, dinspre Eforie Nord către Eforie Sud. Pentru a evita coliziunea faţă – spate cu un alt autoturism, a tras de volan, a intrat pe contrasens, a lovit o maşină, aceasta din urmă fiind proiectată într-un alt autoturism, condus de Gabriela Teodorescu. Cinci persoane au ajuns la spital, între timp decedând un bebeluş de 11 luni, unul dintre copiii Gabrielei. Miercuri, 17 iunie, a murit şi Gabriela, în ciuda eforturilor depuse de medici, speranţelor şi rugăciunilor familiei. Şoferul care se face vinovat de tragedie, respectiv Bogdan Robert Gogonea, a rămas fără permis de conducere pe timpul cercetărilor şi riscă ani grei de închisoare.

Şoferii de la Simpa Trans, nemulţumiţi de condiţiile de muncă

Totodată, cel mai probabil că a rămas şi fără loc de muncă, dat fiind faptul că nu mai poate exercita meseria de şofer. Numai că, tânărul era nemulţumit de locul său de muncă încă din anul 2012, când a postat imagini pe internet, în timp ce el se afla la volan, surprinse de un coleg. Primul care a comentat a fost, cel mai probabil, un fost coleg de muncă: „Ce viaţă frumoasă la Simpa!!! Mă uit cu drag în urmă la ce a fost p-acolo. Vă pregăteşte de autocar, gata s-au pregătit echipele/echipajele?”. Bogdan a răspuns: „Ete, pe naiba. Plecam să îmi iau maşina din Bacău că rămăsesem pe acolo. Oricum nici eu numai stau mult aici. Mi s-a luat şi mie de Loganul ăsta. Sunt în căutare”. Şi discuţia a continuat: „Păi Loganul ăla mă înnebunea şi pe mine, apoi consumul ăla făcut în bătaie de joc şi apoi directorii ăia 2 cu minţile lor luminate... cu lanterna. De fapt, la microbuzele alea, au nevoie de 2 oameni tot timpul, adică un sofer şi un mecanic. Hai drumuri bune şi bani mulţi, colegii”, a scris un alt şofer. Şi părerile acestea nu sunt unele singulare. Mai mulţi şoferi s-au plâns de faptul că programul de lucru este unul foarte mare şi că sunt nevoiţi să conducă şi atunci când sunt obosiţi. Menţionăm că firma Simpa Trans, din Mangalia, este administrată de consilierul local PSD Marin Eugen Guţă.

Gabriela Teodorescu era în vacanţă, la mare: a supravieţuit copilul de 3 ani şi fiica naşilor

Revenind la teribilul eveniment rutier, amintim că Gabriela Teodorescu, din Galaţi, era în vacanţă, la mare, cu cei doi copii, unul de 3 ani şi celălalt de 11 luni şi fiica naşilor, o fată de 16 ani. Ceasul rău a fost ca maşina în care se aflau să ruleze pe DN 39, la orele 18.49. Acela a fost momentul în care Bogdan Robert Gogonea, de 30 de ani, din Bucureşti, a condus un microbuz de transport persoane al firmei Simpa Trans, pe DN39, dinspre Eforie Nord către Eforie Sud. Ajungând la km15+700 m, în dreptul hotelului Domino, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de vehiculul din faţa sa, care a frânat şi, pentru a evita coliziunea cu acesta, a făcut viraj spre stânga. A pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus, şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 ani, din Mureş, Ştefan Valentin Baranka. Din impact autoturismul a pătruns pe sensul de mers Eforie Sud spre Eforie Nord, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 31 ani, din Galaţi, Gabriela Teodorecu, în banda nr. 2. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a celor 3 minori din acelaşi autoturism, în vârsta de 16 ani, 3 ani şi 11 luni şi a pasagerului dreapta faţă din celălalt vehicul, Gabor Baranka, de 35 ani, din Mureş. Bebeluşul de 11 luni a murit la scurt timp, având răni grave la nivelul capulului. Celălalt copil al Gabrielei a suferit răni mai uşoare, fiind externat, acum aflându-se la Galaţi. Minora de 16 ani, fiica naşilor, se află încă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pe Secţia de Ortopedie, dar este în afara oricărui pericol. Stabil este şi Gabor Baranka. Cu răni grave, ajungând pe Secţia de Terapie Intensivă, a fost Gabriela Teodorescu. Cadrele medicale au depus eforturi pentru a o salva, pe când în Constanţa se făcea un apel umanitar de donare de sânge. Miercuri, 17 iunie, jandarmii constănţeni au donat, cu speranţa că femeia va fi salvată. Din nefericire, Gabriela a încetat din viaţă la scurt timp.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218