REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

"Spectacol" la Mangalia: un individ gol puşcă s-a urcat pe releu şi a început să zbiere că vrea să discute cu primarul!

"Spectacol" la Mangalia: un individ gol puşcă s-a urcat pe releu şi a început să zbiere că vrea să discute cu primarul!

Replica API 28 august 2014 | 00:00 1277

Rustem a făcut-o lată

Rustem a făcut-o lată

"Spectacol" de zile mari la Mangalia! Un tânăr de 22 de ani, Taner Rustem, a alertat tot municipiul la orele prânzului, miercuri, 27 august. Acesta s-a urcat pe un releu, complet dezbrăcat, zbierând că vrea să discute cu primarul Cristian Radu, în caz contrar se va sinucide. Însă, individul face parte dintr-o familie cam... "deplasată", el fiind rudă cu Beihan Rustem, zis Mico, cunoscut ca "nebun" în Mangalia, dar şi cu antecedente penale.

S-a dat alarma la Mangalia! Miercuri, la orele prânzului, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe strada Oituz, acolo unde o persoană ameninţa că se aruncă de la înălţime, solicitând prezenţa primarului Cristian Radu, pentru a-i rezolva o problemă legată de achiziţia unui imobil. La ora 12.56 au fost sesizaţi şi poliţiştii din Mangalia, prin112. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Rustem Taner, 22 de ani, din Mangalia. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, cadre ISU şi cadre medicale. Ulterior a ajuns şi primarul, care i-a cerut bărbatului să coboare, pentru a discuta cu privire la solicitarea acestuia. Apropiaţii tânărului susţin că ar fi consumat substanţe psihotrope, întrucât Taner a făcut un spectacol de zile mari, stând cocoţat pe releu, mai multe ore, complet dezbrăcat. Într-un final, la orele serii, la insistenţele cunoscuţilor şi ale oamenilor legii, individul s-a hotărât să încheie bâlciul. A coborât, după care, potrivit unor martori, ar fi luat-o la fugă, sărind peste garduri, evitând să fie luat la întrebări de poliţişti. Însă, potrivit oamenilor legii, acesta s-a prezentat la Poliţie, unde s-a ales cu o sancţiune la legea 61, fiind vorba de încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Totodată, se pare că individul a recunoscut că a consumat etnobotanice săptămâna trecută şi a rămas cu "sechele". Acesta a fost dus la Spitalul din Palazu pentru investigaţii medicale.

Ce se naşte din "pisică"..., scandal face

Însă, chiar dacă el nu e cunoscut cu antecedente penale, cu siguranţă face parte dintr-o familie certată cu legea. Mai exact, acesta este rudă cu Beihan Rustem, cunoscut ca Mico, despe care locuitorii spun că e "nebun", că a stat prin spitalul din Palazu, ba că e "proxenetul de la Gară". Însă, potrivit oamenilor legii, un lucru este sigur: are antecedente penale, fiind implicat în mai multe scandaluri de proporţii. Spre exemplu, în 2009, a fost arestat alături de alte 4 persoane pentru şantaj şi ameninţări. Din câte se pare, indivizii acostau persoane pe stradă şi le cereau sume mari de bani, în caz contrar le va tăia o ureche sau le va asigura "şederea pe viaţă" într-un cărucior cu rotile. În plus, potrivit anchetatorilor, Mico a avut mai multe episoade în care s-a urcat pe casă şi a început să arunce cu ţiglă la întâmplare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218