REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SPIT suplimentează personalul şi umărul de ghişee! Iată ce spun reprezentanţii serviciului

SPIT suplimentează personalul şi umărul de ghişee! Iată ce spun reprezentanţii serviciului

Replica API 25 martie 2017 | 00:00 294

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce la cunoștința contribuabililor că s-a finalizat campania de expediere a înștiințărilor de plată. Dacă, din diverse motive, există contribuabili care nu au intrat în posesia înștiințărilor de plată și doresc să beneficieze de bonificația de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport, pot opta pentru următoarele modalități de plată: online, integral sau în 5 rate egale, prin programul BT, pe site-ul www.spit-ct.ro sau accesând direct link-ul https://etax.spit-ct.ro/; prin intermediul aplicației Etax Mobile; prin Serviciul Direct Debit – Banca Transilvania; prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic-Banca Transilvania; prin intermediul cardului bancar la ghişeele agențiilor fiscale integral sau în 5 rate egale (BT, Garanti); prin ordin de plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța sau prin numerar: la toate oficiile Poșta Română, staţiile OMV-Petrom din Municipiul Constanţa, prin serviciul Westaco Express, agenţiile băncii Garanti Bank și agenţiie fiscale SPIT.

„Având în vedere creșterea fluxului de persoane care se deplasează la ghișee în ultima perioadă, între 27 și 31 martie, din cauza termenului scadent de la 31 martie 2017, Serviciul Public de Impozite și Taze vine în sprijinul constănțenilor prin prelungirea programului zilnic de lucru cu publicul până la ora 18:30. De asemenea, se vor suplimenta numărul de ghișee din cadrul agențiilor fiscale și numărul personalului”, a declarat Gabriela Ganea, directorul adjunct al SPIT Constanța.

Măsurile organizatorice au drept scop deservirea mai eficientă a constănțenilor prin reducerea timpului de așteptare în vederea achitării sumelor datorate operațiunilor fiscale. „Constănțenii care doresc să beneficieze de bonificație trebuie să își achite integral impozitele și taxele datorate bugetului până la data de 31 martie. Această măsură a fost luată pentru prima dată în anul 2003 în urma unei hotărâri de Consiliu Local”, a mai spus Gabriela Ganea.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ca ati incurcat-o; astia in loc sa va dea, vor sa va ia mai mult ca deh de aia i-ati votat sa va dea.
0
0
Mergeti la SPIT unde se dau autorizatii pentru agenti economici sa vedeti ca patronii de societatii, oamenii care produc pentru tara aceasta sunt umiliti prin statul la coada zile intregi.
0
0
Degeaba maresc numarul - calitatea este necesar a fi sporita ! Esti un contribuabil onest in fata unor mari anonimi! Si cate nu ar fi de spus!
0
2
dar dna Virginica,nu mai face nimic,nu mai apare deloc,angajari ,destituiri dupa bunul plac,cateva slujbe,inchinaciuni
1
1
Ghiseu la Vivo unde poti plati impozitul doar cu cardul. 5 minute am stat.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218