REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Spitalul Judeţean din Constanţa scoate la concurs 9 posturi vacante

Spitalul Judeţean din Constanţa scoate la concurs 9 posturi vacante

Replica API 27 februarie 2017 | 08:46 430

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa scoate la concurs 9 posturi vacante. Astfel, se scot la concurs două posturi de medic specialitatea medicină sportivă în cadrul Cabinetului de Medicină Sportivă, unul de medic specialitatea medicina muncii în cadrul Cabinetului de Medicina Muncii, două posturi de medic specialitatea A.T.I.în cadrul Compartimentului A.T.I. al Secţiei Clinice Chirurgie Cardiovasculară, unul de medic specialitatea pediatrie în cadrul Cabinetului Pediatrie-U.P.U.SMURD, două de medic specialitatea A.T.I. în cadrul Secţiei Clinice A.T.I., precum și un post de medic specialist specialitatea boli infecţioase în cadrul Serviciului de prevenire al infecţiilor asociate asistenţei medicale. Taxa de concurs are valoarea de 150 lei. Tematica de concurs şi bibliografia sunt cele de medic specialist şi sunt afişate pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai cu spaga !
0
0
Spitalul este un puroi plin cu tigani nespalati boschetari ,hoti . Este singurul spital cu caini maidanezi inauntru.Chiar si in poza d e la articol sunt vreo doi. Este vorba de cancer in centrul orasului un focar de infectie unde poti sa te imbolnavesti numai respirand aerul infect. Sunt doctori betivi iresponsabili si asistente grase care te trateaza ca pe carne de abator ,ucigase puse pe spaga si pe furat mancare de la cantina. Mancarea este pentru porci,vite sau lagare de exterminare. Stiu pare un decor de filme de groaza,insa este doar spital judetean constanta,locul crimelor legale
2
0
Ce sens are concursul atat timp cat posturile sunt cu dedicatie? intrebati in spital, toata lumea stie castigatorii
3
0
taxa la examen nu este legala
5
1
Arata infect acest spital judetean. Stim placa, nu sunt fonduri. Sunt doar milioane de euro furate, delapidate !
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614