REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Starea victimelor din teribilul accident de la Dorobanţu este GRAVĂ!

Starea victimelor din teribilul accident de la Dorobanţu este GRAVĂ!

Replica API 28 aprilie 2017 | 11:36 438

Nenorocirea a pus stăpânire pe membrii familiilor persoanelor implicate în teribilul accident petrecut joi, 27 aprilie anul curent. Mai multe persoane au ajuns la spital, între care două minore, a căror stare, din păcate, este în continuare gravă. Tatăl lor, care este mai bine, se numeşte Emilian Bivol, are 35 de ani şi locuieşte în Dorobanţu. În stare gravă se află şi soţia şoferului, Ioana Andrei, în vârstă de 49 de ani.

Totul s-a petrecut pe DN 2A, la kilometrul 168, în apropierea localităţii Dorobanţu - judeţul Constanţa, la data de 27.04.2017, ora 13.20, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren cu numere de Galaţi. Acestea circulau în acelaşi sens de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei în vârstă de 49 de ani, Ioana Andrei, din localitatea Răzoarele, precum şi a două minore, cu vârste de 4, B.A.D, respectiv 13 ani - B.D.M., pasagere în autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului, Florin Andrei, un bărbat în vârstă de 55 de ani şi a altui pasager, în vârstă de 35 de ani, Emilian Bivol". În cauză a fost întocmit dosar penal. Însă, potrivit informațiilor noastre, totul ar fi plecat de la faptul că șoferul autotrenului, Costel Corneliu Stângaciu, din Galați a ieșit cu vehiculul din parcare, fără să se asigure. Nici autoturismul, fiind vorba despre un Volkswagen Golf, cu numărul de înmatriculare CT 82 BIA nu a încetinit și a intrat direct în TIR. Din păcate, starea celor trei persoane de sex feminin este, în continuare, gravă. "Doamna este în stare foarte gravă, comă de gradul 3. Şi fetele sunt în stare gravă, intubate şi ventilate mecanic. Rămâne să vedem cum evoluează starea lor", au spus cadrele medicale. Cât despre cei doi bărbaţi, starea lor este una bună, sunt conştienţă, colaboranţi. Precizăm că Emilian Bivol este tatăl copilelor şi acestea reprezintă totul pentru el, lucru pe care l-a etalat şi pe reţelele de socializare. Acolo a surprins fiecare moment, de la plimbările cu fetele sau reacţiilor lor la diferite evenimente, precum zile de naştere sau sosirea lui Moş Crăciun cu daruri. Ei locuiesc în Dorobanţu.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e. dar produce pagube mari. Eu am de platit reparatia la doua locomotive.
1
0
Totul se numeste neacordare de prioritate! Soferul vinovat trebuie sa infunde puscaria, pt ca daca esti pe un mastodont asta nu inseamna cei mici trebuie sa tii se supuna!
6
0
va recomand CX90 cel mai sigur SUV
0
3
Soferul autotenului ,Costel Corneliu Stangaciu,din Galati este o mizerie ,din vina lui a fost produs acest accident ,pt ca nu a mai avut chef sa se asigure
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102