REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Strada Celulozei din Constanţa s-a transformat în GROAPĂ DE GUNOI

Strada Celulozei din Constanţa s-a transformat în GROAPĂ DE GUNOI

Replica API 24 octombrie 2016 | 12:46 362

Mai nou, deşeurile sunt mutate dintr-o zonă în alta

Mai nou, deşeurile sunt mutate dintr-o zonă în alta

Periferia oraşului Constanţa s-a transformat într-o veritabilă groapă de gunoi a oraşului. Când cei care aruncă deşeuri într-o parte a urbei sunt depistaţi, ei se mută în altă zonă a oraşului, iar debandada continuă, parcă scăpată de sub control! Mulţi trecem pe lângă fapte antisociale ca şi cum ar fi ceva firesc sau pur şi simplu ne e teamă să le reclamăm. Se întâmplă să avem însă şi curaj şi să spunem lucrurilor pe nume. Aşa au făcut localnicii de pe strada Celulozei din Constanţa.

Strada Celulozei din Constanţa este mărginită la capătul ei de un teren care a devenit o imensă groapă de gunoi. Oamenii din zonă spun că zilnic vin maşini care varsă moloz pe terenul situat în capătul străzii. Aceştia au ţinut să declare reporterilor „Replica” de Constanţa că nu mai suportă mizeria şi mirosul cauzat de deşeuri! „Mai multe maşini vin încărcate cu diverse deşeuri şi le aruncă în zona situată la capătul străzii Celulozei din Constanţa, sunt zile când frecvenţa camioanelor este de 30 minute- o oră”, spun aceştia. Ajunşi la faţa locului, am constatat faptul că nu este vorba numai despre maşinile care transportă diverse deşeuri şi le răstoarnă în acel loc.

Îndreptându-ne spre zona vizată, chiar la „cotitură”, l-am surprins pe un căruţaş gonind cu viteză. De unde a venit acesta? De la „groapa cu gunoi”! Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât am constatat faptul că cel care mânuia căruţa era nimeni altul decât Apostol Ionel, „vocea” celor 16 familii de romi amplasate ilegal pe strada Munţii Tatra din cartierul constănţean Palas! Acesta a menţionat cu tărie faptul că ceea ce face el nu trebuie să intereseze pe nimeni! Amintim că, în urmă cu trei săptămâni, cotidianul „Replica” de Constanţa readucea în atenţia opiniei publice cazul celor aproape 50 de rromi care şi-au făcut cuib la periferia cartierului Palas.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367