REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Studenţi ai Academiei de Poliţie, în stagiu de practică la Garda de Coastă

Studenţi ai Academiei de Poliţie, în stagiu de practică la Garda de Coastă

Replica API 18 februarie 2017 | 00:14 205

În această perioadă, timp de patru săptămâni, 8 studenţi din cadrul Academiei de Poliţiei „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, arma poliţia de frontieră, îşi desfăşoara stagiul de practică în cadrul structurilor operative aparţinând Gărzii de Coastă.

De la începutul acestei săptămâni, un număr de 8 studenţi ai Academiei de Poliţiei „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti execută stagiul de pregătire poliţienească şi legislaţie de frontieră în cadrul structurilor operative din zona de competenţă a Gărzii de Coastă. Pe perioada stagiului de practică, cei 8 viitori ofiţeri vor desfăşura activităţi specifice fiecărei structuri, astfel: 3 studenţi în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, 2 studenţi la Grupul de Nave Mangalia şi 3 studenţi la Grupul de Nave Constanţa. Aceştia sunt repartizaţi în cadrul unor compartimente distincte, în funcţie de anul de învăţământ din care fac parte, 3 studenţi din anul I la compartimentul ture serviciu, 3 studenţi din anul II în Punctele de Trecere a Frontierei şi cei din anul III la compartimentul Combaterea Migrației Ilegale şi a Infracționalității Transfrontaliere. Studenţii vor participa atât la activităţi de pregătire, cât şi la activităti de punere în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite în cadrul cursurilor desfăşurate la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Aceste activităţi, vor fi coordonate de ofiţeri specialişti din cadrul structurilor operative aparţinând Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, Grupului de Nave Constanţa şi Mangalia. Datorită varietăţii zonei de competenţă, studenţii au posibilitatea ca pe timpul misiunilor de supraveghere şi control a frontierei de stat, să îşi formeze și să îşi perfecţioneze deprinderile practice specifice punctelor de trecere a frontierei de stat, respectiv „rutier”, “fluvial”, “portuar”, cât și frontierei verzi, deprinderi ce îi vor ajuta în viitoarea carieră de poliţist de frontieră.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant ce pile au. Prima lectie; spaga specifica domeniului. Sa nu se faca de ras ulterior.
0
0
Invatati-i cum sa ia tigari si bauturi de pe la vapoarele care tranziteaza portul sau cum fac legatura intre spagari care vor sa ia examenul de brevet .Cautati legatura cu ANR ! Daca nu apare o investigatie sau un reportaj macar cu tema asta sunteti de cacat replica.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614