REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Studenţii de la Ovidius îmbătrânesc la cozi, să-şi plătească… păcatele!

Studenţii de la Ovidius îmbătrânesc la cozi, să-şi plătească… păcatele!

Replica API 29 mai 2017 | 00:00 291

Cozi interminabile la casieria de la Universitatea Ovidius vineri, 26 mai. Studenții au așteptat zeci de minute, chiar și o oră pentru a plăti ori restul din taxa de școlarizare, ori pentru sesiunea de restanțe, ori absențele. Totuși, chiar dacă erau mulți studenți, funcționa o singură casă din întreg complexul universitar. Coada interminabilă s-a “datorat” și faptului că funcționara de la casieria de pe bulevardul Mamaia era în concediu, astfel singura variantă pentru tineri era casieria de la corpul B, din campus.

Tinerii revoltați se plângeau de faptul că nu există mai multe posibilități de plată a taxelor și că este un număr foarte redus de casierii. „Ieșim la pensie cât așteptăm la coadă. Așteptăm de minute bune și degeaba ne revoltăm că nu ne bagă nimeni în seamă”, a spus o studentă. Totuși, alți studenți sunt realiști și dau vina tot pe ei, căci se înghesuie toți în aceeași perioadă, chiar dacă au destul timp la dispoziție. „Dacă am veni fiecare la timp să plătim, nu ar mai exista cozi. Plus că mereu lăsăm pe ultima sută de metri. Așa suntem noi”, povestea o tânără studentă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot vreti un vinovat mai bine o intrebati pe proctorita Vancea, ea este cea care se ocupa de bugete si contabilitatea universitatii... Printre alte multe mizerii pe care le face. Ca de priceput, cat parul pe broasca
0
0
Se poate plati si in fata calculatorului, dar cine sa organizeze. Universitatea Ovidius este o adunatura de prosti. Cel mai corect este sa fiti studenti la alte universitati.
3
2
Ar fi trebuit sa mergeti sa vedeti coada de la biroul unde se depund dosarele de titularizare! Am stat 5 ore in picioare, intr-un spatiu extrem de mic. Sa nu mai mentionz si faptul ca biroul era la subsol si nu exista nicio fereastra.
2
1
invatati sa luati note excelente si atunci nu mai dadeati cascavalul la universitate si nu i mai saraciti pe parinti ...panaramelor !!!
5
7
Cui sa le plateasca marelui meneger Rugina.Dak nh au dat cit trebuia la momentul potrivit eu am scapat am achitat 700$ si gata is rezolvata.Nh direct cu siguranta intermediari inca mai sint.Tre gasiti.
0
3
Am platit mereu in avans si a fost exact la fel. In plus, surpriza neplacuta de a ma trezi "cu datorii" pentru ca plata prin transfer bancar nu se updateaza si in baza de date a casieriilor. Cireasa de pe tort , 2 casierii pe Bd Mamaia la care lucreaza SIMULTAN.. o singura casiera...!
1
2
sa se invete cu viata in romania
8
1
La coada socializeaza mai bine,nu sunt beti si au multe sanse studentele sa se marite
16
2
Se poate plati la banca
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369