REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sunteţi mulţumiţi de felul cum au acţionat autorităţile la deszăpezire?

Sunteţi mulţumiţi de felul cum au acţionat autorităţile la deszăpezire?

Replica API 16 ianuarie 2017 | 23:40 304

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu,mai,injura,ca,nu,te,face,mai,destept,-tot,un,singur,neuron,ai
0
0
fagadau a fagaduit ca va avea grija de oras, curatenie, asfaltare, deszapezire, ect, dar daca nu se va tine de fagaduiala, va demisiona. ei bine, fagadau nu sa tinut de fagaduiala sii nu a demisionat asa cum a fagaduit.
3
1
Nici astazi nu e terminata !
4
0
o crunta bataie de joc! fagadau ar trebui sa demisioneze!
5
1
zapada e SFANTA nu trebuie deranjata minim o luna
5
1
Nici n-au actionat.
5
1
pai sa se duca Fagadau cu masina pe strada bucuresti, si pe cele din jur si sa il vad cum se descurca cand se intalneste cu o masina din sens opus.Si asa este tot orasul, adika praf, foarte prost, niciodata nu a fosta sa prost dezapezit
12
1
RUSINE, RUSINE, DE 3 ORI RUSINE! Strazi principale importante care au fost si mai sunt inca pline de zapada, iar masinile de gunoi de la POLARIS au MIMAT deszapezirea avand montat un plug! Ce umilinta pe noi! Cu ce oare am gresit sa avem astfel de "gospodari" in fruntea orasului!!!!! ...si mai avem de indurat inca 3 ani si jumatate!!!
11
1
Dezapezire,zero,acum,zapada,s-a,transformat,inpatinoar,-macar,inpiete,si,inlocuri,circulata,sa,dea,cu,sare,si,nisip
8
0
babu mitica este viceprimar! demisia! a sabotat permanent dezapezirea in constanta.
6
1
Ce gluma buna!!!!!
6
2
daca se puneau parazapezile nu aveam drumuri inchise, dar smecherii nu mai castigau nimic de la societatile care fac asa zise dezapeziri si unde trec lucrari si cantitati de zapada de 10 ori mai mari
7
1
sa zica merci panaramele ca a inceput sa ploua, pisatii dracu politicieni cocalari
5
2
mi-a placut cum s-au miscat cu placutele de drum inzapezit. le-au pus si le-au tinut o saptamana, pana cand a dat caldura s-a dezghetat zapada si au cazut late de oboseala saracele. urgie mare , ce mai . psd, urgia tarii !
13
3
ne meritam soarta pacat
10
3
groaznic, mai prost decat atat nu se putea se merga cate 3 masini cu lamele sus iar de nisip si sare 'ala data ,la alta zapada poate daca se mai schimba din sefi
9
2
La Cernavoda ,Respect .!
3
3
Acest primar este un impostor ales de o gasca de mafioti ce nu a facut nimic, nimic timp de 4 ani si a fost ales iar ca sa fure tot bugetul si bani ce ai primesc de peste tot ca sa-si construiasca hoteluri cine stie pe unde iar in oras face doar tampenii, radea de iorgus ca a facut o mizerie de fantana artez. in parcul Maritimo, dar el ce kklt a facut cu aleia Teiulor si parcul de copii o tampenie si atat ! A construit vre-o locuinta ? vre-o scoala? vreu-n camin de batrani ? ceva, o gradinita macar ?
5
2
care deszapezire?
15
1
DEPASITI si atat.
9
2
Cand isi va da demisia Dima Marin?
7
1
Care actiune si care deszapezire? A rezultat o ceritudine fara tagada, nu avem un gospodar sef competent si nici administratie publica eficienta. actiunile sunt necoordonate intamplatoare si fara rezultat. Pe marile builevarde sunt functionale doar benzile centrale iar in cartiere e jale. Oare cei ce administreaza nu ies din birouri, nu umbla pe strazi ori prin cartiere? dezintereas total! Orasul este semiparalizat blocaje mari in trafic, trotuare inutilizabile. Bine ar fi daca am putea hiberna ca ursii si am ingheta toate activitatile ca sa acoperim incopetenta si ineficienta din administr.
9
4
In Navodari nu s-a facut nimic, nu ai acces catre scoli, este dezastru.
3
2
Si-a batut joc de noi.Apropos, cine penalizeaza primaria cand nu isi face treaba ?
14
2
Care deszapezire?!
16
1
dute in plm! faga si mazare ramana cei mai buni primari .
6
20
Cate contracte de dezapezire a avut si are primarul Constantei , si cu cine .
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218