REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Supărat că s-a protestat în faţa spitalului, managerul a declarat că pacienţii fură capace de WC şi sifoane de pardoseală!

Supărat că s-a protestat în faţa spitalului, managerul a declarat că pacienţii fură capace de WC şi sifoane de pardoseală!

Replica API 2 februarie 2015 | 22:40 270

Aşa ceva… într-o unitate cu pază…!!!

Aşa ceva… într-o unitate cu pază…!!!

Managerul celei mai mari unităţi de tratament de la malul Mării Negre, dr. Dănuţ Căpăţână, a recunoscut sâmbătă în faţa presei faptul că: „Se fură în spitalele din România”. Acesta a declarat că din spital „se fură începând de la capacele de WC şi până la sifoanele de pardoseală. Pe Secţia de Pediatrie, o secţie nerenovată, sifoanele de pardoseală sunt de când s-a înfiinţat spitalul. Sifoanele de pardoseală sunt din fontă şi au 4-5 kilograme. Se fură de către taţi, probabil. Se fură. Noi stăm şi le înlocuim. Este o chestiune care ţine strict de educaţia pacientului. În zonele renovate nu se întâmplă lucrul ăsta. Acolo sifonul de pardoseală e modern, e o tablă şi nu prezintă interes”. De precizat faptul că unitatea sanitară este păzită de angajaţii unei societăţi de pază şi protecţie. Medicii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa sunt rugaţi să respecte regulamentul unităţii de tratament. „Sfatul meu pentru cadrele medicale este să îşi facă în primul rând meseria aşa cum trebuie, să dea pacientului tot ce este mai bun. Scrie şi în regulamentul spitalului că, faţă de pacienţi şi colegi, angajatul trebuie să aibă o atitudine corespunzătoare şi civilizată”, a declarat managerul dr. Dănuţ Căpăţână. Cât despre secţiile nerenovate, oficialul unităţii de tratament a ţinut să sublinieze că: „Nu sunt mizerabile. Punct”, adăugând şi faptul că: „Există plan de dezinsecţie în tot spitalul”.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102