REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Suporterul care l-a lovit pe portarul de la Farul, CERCETAT de IPJ Constanţa!

Suporterul care l-a lovit pe portarul de la Farul, CERCETAT de IPJ Constanţa!

Replica API 5 decembrie 2015 | 13:20 288

Sancţionat

Sancţionat

foto: gsp.ro

Suporterul care l-a agresat pe portatul gazdelor la meciul de fotbal F.C. Farul Constanţa – AFC Dunărea Călăraşi a fost sancţionat cu 500 de lei şi i s-a aplicat şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care acesta a săvârşit fapta, pe o perioadă de un an. În plus, el este cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe.

Jandarmii constănţeni au asigurat, vineri 4 decembrie a.c., măsurile de ordine publică în zona imediată şi zona apropiată arenei sportive unde s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi AFC Dunărea Călăraşi. Evenimentul sportiv s-a desfăşurat pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 18.00. În minutele de prelungire ale meciului, un suporter al Farului a pătruns pe teren și l-a lovit pe portarul constănțean - Alexandru Gudea.

Suporterul a fost imobilizat de către agenţii societăţii specializate de protecţie şi pază care asigurau măsurile de ordine în interiorul arenei sportive şi predat jandarmilor constănţeni pentru luarea măsurilor legale. Andrei B. în vârstă de 23 ani, din municipiul Constanţa, a fost sancţionat pentru pătrunderea pe suprafaţa de joc, cu amendă în cuantum de 500 lei. Totodată, i s-a aplicat şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care acesta a săvârşit fapta, pe o perioadă de un an.

Făptuitorul a fost predat lucrătorilor I.P.J. Constanţa pentru continuarea cercetărilor cu privire la fapta de lovire.

"Reamintim cetăţenilor că, pătrunderea sau încercarea de pătrundere fără drept, prin orice mijloace, pe suprafaţa de joc, se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei sau prestarea a 120-200 de ore de activităţi în folosul comunităţii, precum şi cu sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapta pe o perioadă de un an, conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive", potrivit IJJ Constanţa.

UPDATE: "NE UMILEŞTE CONSTANT"

“Sunt conversaţii salvate şi se vede cum ne vorbeşte. Să ne luăm lumânări din banii câştigaţi de el, ne jigneşte. Da, l-am şi lovit, i-am dat o palmă şi două picioare. Este vorba despre o dispută mai veche. Şi acum un an şi ceva a fost ceva asemănător. A făcut nişte gafe şi tot el ne-a arătat semne obscene, a spus că micţionează pe noi etc. Dar nu e singurul incident. Am conversaţii şi se vede ce limbaj are. Ne face nesimţiti, nenorociţi, scârbe. Am ajuns să fim înjuraţi de morţi de un portar de 19 ani, când noi avem mii de kilometri la activ de mers după echipă, pe banii noştri. Am înţeles, a fost 1 – 0, a luat un gol, chiar dacă îl putea apăra şi un copil, l-a luat şi pe al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea, la al şaselea nu am mai rezistat şi am sărit în teren şi l-am bătut. A vrut să riposteze dar nu a mai apucat. Repet, noi am făcut multe pentru echipa aceasta, pe banii noştri. Şi suntem făcuţi… în toate felurile. Hai, eu am 23 de ani, nu e aşa diferenţă. Dar sunt suporteri în vârstă de 40 de ani.. Până la urmă, pe banii noştri mănâncă. Când nu au avut bani, am donat sânge şi cu banii le-am donat alimente. Sunt foarte multe acte de caritate, sunt sacrificii din partea noastră”, a declarat, pentru “Replica”, Andrei B..

Citeşte şi: Acuzaţii GRAVE la adresa portarului constănţean, lovit de un suporter: "Ne UMILEŞTE constant"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920