REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Surpriză! Consilierul local Dede Perodin a demisionat din UDTTMR

Surpriză! Consilierul local Dede Perodin a demisionat din UDTTMR

Replica API 17 martie 2017 | 13:54 1215

Dede Perodin

Consilierul local Dede Perodin a demisionat joi, 16 martie, din UDTTMR. Confirmarea a venit de la însuși consilierul care a punctat că motivul principal este personal și nu are legătură cu uniunea. Funcția de consilier local nu este afectată deoarece a fost ales pe listele de consilieri local din partea Partidului Social Democrat.

„Mi-am depus demisia și este o problemă personală. Eu am fost mai nou și nu vreau să mă implic să îmi apară și numele. E o decizie unilaterală, sunt problemele mele și nu am treabă cu uniunea. Iar toate problemele astea care sunt acum, să răspundă Uniunea”, a declarat, pentru „Replica”, Dede Perodin.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare sulfa parvenitul asta.
3
0
oportunisti nonvalori hahalere gunoaie asta este uniunea voastra pacat ati curvarasit cu totii acum plecati dati socoteala cu totii se aude dna parchet curtea conturii ce ati vrut de fapt hahalerelor
3
2
ne karaisin nogaylarin arasinda ?
1
3
ai intrat prin usa din dos, dar tot pe acolo ai si plecat Dede.Rusine tie!
10
1
mda. are alt ciolan mai bun de ros . de ce s-ar multumi la UDTTMR cu firimituri ?
4
0
Pacat ca uniunea a pierdut un jurist valoros
1
9
un kotak,asa cum ai fost toata viata ta.Ba chiar kotak basi
13
1
Cand a fost presedinte de comisie si ai dat oameni afara din uniune cu a fost domnule dede acuma esti sfant infractorule
16
0
mare paguba in ciuperci....de asta nu mai pot tatarii
22
0
Nici o uniune ca e ungureasca , turceasca sau tatareasca nu trebuiesc lasate in tara asta. Toti suntem romani. Punct
5
10
ce se spunea sa adeverit,Ca securistul Gelil E va dezbiana si desfinta uniunea ,atunci nu credea nimeni,acum o simt toti dar......
7
6
Pai daca nu mai e de ros ? Te-ai folosit olecuta de ei sa te viteze si acum le dai cu muje. Orospuule. Tatarilor, ati parasit uniunea si va deziceti de ea acum cand nu mai vine milionul anual de la guvern. Destul ati mancat si v-ati plimbat mokka. Acum e randul sa intoarceti serviciul Dar din pacate v-ati romanizat si ati preluat metehnele . Sa va fie rusine. Kotamim asaniz orospular !
14
3
UDTTMR ca orice alta formatiune politica din Romania este plina de mediocri,fripturisti si incompetenti care odata ajunsi la conducere isi vad numai de interesele lor si ale copiilor.Ani de zile conducerea UDTTMR a stat capra in fata lui Nicusor Constantinescu.Nea Perodine ce credeai ca ai sa gasesti in Uniune?Si tu ca si altii din tara asta-Mitrea,Ciorbea te-ai folosit de pozitia din sindicat ca sa te cocoti cat mai sus!Nu face pe inocentul acum!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614