REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Surpriză neplăcută pentru un constănțean! Și-a găsit mașina spartă

Surpriză neplăcută pentru un constănțean! Și-a găsit mașina spartă

Replica API 14 februarie 2017 | 16:43 672

sursa foto: Info Trafic jud. Constanta/ Facebook

Un șofer constănțean a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută în dimineața zilei de 14 februarie a.c.! Acesta și-a găsit luneta mașinii spartă cu un bolovan. Vinovatul a lăsat bolovanul chiar lângă autoturism, care este parcat în zona Casei de Cultură. Nu se știe dacă incidentul s-a produs pe fondul unei răzbunări, cert este că acum proprietarul vehiculului este bun de plată. În mediul online, oamenii au făcut haz de necaz! "Un pescăruș furios....și-a scăpat prada", "Pescărușii, animale zburătoare. Zi mersi că nu ai o vacă pe mașină. Pescărușii în Constanța fac și sală", "Iubită supărată că nu a primit cadou de Valentine's Day" sunt doar câteva dintre comentariile pline de umor ale oamenilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locuiesc la et 4 pe dispensarului.am vazut si eu femeia care apare din cand in cand si studiaza zona .sunt camere la spalatorie,la cabinetul medical.nu am reusit sa ii fac o poza clara.
0
2
Daca nu stiati asta e ultima facatura pentru a crste vanzarile de piese auto. Se sparg parbrizele, se taie cauciucurile, se fura oglinzile, bandourile, etc. pentru a creste vanzarile la piesele de schimb. Mi-au taiat si mie cauciucurile la masina fara sa am dusmani, iar cand a venit Politia la constatare am aflat stupefiat de noua gaselnita de distrugere si de crestere a vanzarilor la piesle auto. Dupa 2 ani de la sesizarea Politiei am primit raspunsul, autor necunoscut !
5
0
Si pe strada dispensarului e jale.Se devasteaza masinile,se fura oglinzile.De ceva timp cred ca hotii au si femei in grup.O persoana de sex feminin face filaje,sta printre masini sau in parcarea mare de langa spalatorie.Cred ca individa face parte din grupul de hoti.Am chemat un echipaj de politie dar individa plecase.
1
2
Ceva nu se leaga aici! Pai la ce gauroi este in luneta inseamna ca bolovanul a trecut clar prin geam si a aterizat in masina! Deci, cel care l-a aruncat a avut un moment de remuscare si l-a scos din masina pagubitului sau cum???? Chestia de pe bordura nu este tocmai un bolovan ci o contragreutate de la o masina de spalat haine!
1
0
pai ma tantalaule, nu vezi ca e ditamai bolovanul? il arunci de la balcon si apoi se aseaza singur pe asfalt, mai ceva ca-n filmele sf. Cert e ca orasul e plin de timpiti iar orgoliile pachetarilor sint mari, invers proportionale cu nivelul studiilor si al culturii.
3
3
sa ouat o lebada.
2
2
Asa,si daca cineva auzea cand s-a spart geamul ce?tu care ai mai multi neuroni,ai fi stiut cine e de vina?piatra aia putea fi aruncata de oriunde,chiar si de un vecin de la etaj.n-o sa stie nimeni cine e de vina
1
4
Tot in zona aia si tot azi mi-am gasit si eu capota zgariata..oameni idioti..
5
1
pe langa faptu ca este intr-o zona cat de cat cu populatie destula, se vede clar, oare nimeni, nimeni sa nu fi auzit ca doar nu a spart un geam din sticla normala si ala face destul zgomot indiferent de ora, politie, paznici si alte persoane .....
7
1
Ferentari ,doar ferentari
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102