REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânărul care şi-a înjunghiat prietenul pentru că nu l-a lăsat să se arunce de la etaj, REŢINUT

Tânărul care şi-a înjunghiat prietenul pentru că nu l-a lăsat să se arunce de la etaj, REŢINUT

Replica API 28 ianuarie 2015 | 22:28 273

George Morăraşu, individul care s-a drogat cu ketamină veterinară şi marijuana, şi-a înjunghiat prietenul, a vandalizat scara blocului în care locuieşte şi s-a aruncat de la etaj, a fost externat şi încătuşat de oamenii legii. La audieri a declarat că a vrut să se sinucidă dar altceva nu-şi mai aminteşte întrucât era sub influenţa drogurilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 27 ianuarie 2015, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de George Morăraşu, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara şi rezident în municipiul Constanţa, care este cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor. Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în seara de 22 ianuarie 2015, în jurul orelor 19.00, în locuinţa sa deţinută cu chirie din municipiul Constanţa, pe strada Bravilor, pe fondul consumului de stupefiante, adică ketamină şi marijuana, inculpatul a încercat să se sinucidă prin aruncare de la fereastra apartamentului de la etajul 3, iar când persoana vătămată şi un martor au încercat să-l împiedice să ducă la capăt gestul suicidal, cu cioburile rezultate din spargerea ferestrei a înjunghiat-o de mai multe ori în zona toracelui superior şi a gâtului pe persoana vătămată, George Nicolae Ungureanu, astfel încât i-a provocat hemoragie externă masivă, prin secţionarea venei jugulare stângi şi a traheii. Imediat după comiterea faptei, inculpatul a părăsit apartamentul şi s-a aruncat de la etajul 1 al casei scării blocului, însă a fost surprins de o patrulă a Poliţiei Locale, iar pentru că se rănise la nivelul capului, cervical şi la mâna dreaptă a fost internat în acelaşi spital ca şi victima sa. În cursul zilei de marţi, 27 ianuarie, a fost externat din spital şi i s-au adus la cunoştinţă acuzaţia, precum şi că va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice. Acesta a declarat că într-adevăr a încercat să se sinucidă, dar că din cauza consumului de stupefiante nu îşi aduce aminte să o fi atacat pe persoana vătămată. Miercuri, 28 ianuarie, acesta va fi propus spre arestare, la Tribunalul Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218