REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tânărul mort în accidentul de pe bulevardul Mamaia, plâns de familie și prieteni! "Aseară te strigam să te ridici și nu ai făcut-o! Ai ales să pleci"

Tânărul mort în accidentul de pe bulevardul Mamaia, plâns de familie și prieteni! "Aseară te strigam să te ridici și nu ai făcut-o! Ai ales să pleci"

Replica API 25 septembrie 2016 | 13:56 673

Un accident teribil a avut loc sâmbătă seara (24 septembrie a.c.) pe bulevardul Mamaia! Din păcate, un tânăr de numai 25 de ani și-a pierdut viața. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, acesta și-a dat ultima suflare. Erdinci Ismail este plâns acum de familie și prieteni. Faptul că acesta nu mai este i-a cutremurat pe toți. Zeci de mesaje de condoleanțe au luat cu asalt pagina sa de facebook. "Nu credeam niciodată că am să te văd vreodată căzut la pământ. Spuneai că ești puternic, că nimic nu te dărâmă. Și aseară te strigam să te ridici și nu ai făcut-o. Ai ales să pleci. Ai fost cel mai mic, dar ai fost un exemplu pentru toată lumea! ADIO! O să ne lipsești mult, Erdinci Ismail", este doar unul dintre mesajele postate pe internet. Și logodnica lui Erdinci refuză să creadă că viitorul ei soț nu mai este! "Trezește-te și fii tare cum ai fost până acum! Tu dormi! Dar la un moment dat trebuie să te trezești! Trebuie să înveți să dai pentru permisul de camion, trebuie să ai grijă de maică-ta! Nu mă lăsa singură! Nu vreau să accept că nu mai ești! Știu că o să-ți revii! Haide întoarce-te, am nevoie de tine! Adu-ți aminte că mi-ai jurat iubire când m-ai cerut de nevastă! Adu-ți aminte cât de fericit erai! Gândește-te că locul tău e lângă noi! Nu știu ce să îți mai zic să te fac să revii! Și să știi că și eu te iubesc! Așa cum mi-ai zis tu aseară că sunt inimioara ta mică și că mă iubești, așa te iubesc și eu", a fost mesajul logodnicei sale.

Erdinci Ismail și-a prevestit moartea?!

Cu doar câteva ore înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața, tânărul a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apărea alături de tatăl său, trecut în neființă. Se pare că Erdinci a fost foarte afectat de pierderea părintelui său. Alături de imaginea postată, băiatul a scris și un mesaj: "Chiar dacă nu mai ești, eu știu că ne vezi de sus și ai grijă de noi !!! Tăticu' meu !".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102